Eva41 Kızlar su içemiyorum ben ya en az 3 lt içilmesi lazım falan deniliyor ben taş çatlasa 1.5 lt içiyorum sorun olur mu :(((
Aysema Eva41 Merhaba. Ben detoks şişlerinden alip her birinin icerisine elma dilimi limon kabugu neyi seviyorsam ondan attim. Evin her kosesine yaydim. Hem gozumun onunde oldugu icin iciyorum hemde tadi su gibi deilde icecek gibi geliyor. Deneyebilirsiniz :)
UraSsmom Eva41 Ya bende 1.5 zor içiyorum Bi yudum içsem çok pardon direkt tuvalete atıyorum kendimi içesimde gelmiyo o yüzden 🙄
Esenidil92 Eva41 ben de icemedm hic normlde de icemiodum hamile kalinca zorladm biraz ama yinede gunde tas catlasin 4 yada 5 bardak anca iciodum iyi bsy deil ewet ama cok sukur 37+5 im bi sknti yasamadm suyum sadce bu hfta biraz azalms gozukuyo dedi doktor oda dogum yaklstgi icin sanirm siz yinede icmeye calisin dedgm gbi bn normldede icemedgim icin zorladi
Eva41 Mmucizem içemiyorum elimde değil zaten normal hayata da hamile kalmadan önce yani bir iki bardak su içerdim içmezdim su ile aram hiç yok nasıl çözebilirim bunu bilmiyorum
Aleynaerbasss Eva41 suyunun içerisine zencefil nane salatalık yada limon dilimleri atabilirsin yardımcı olur
Tatlis Eva41 canım çok kahve , çay ya da ne bileyim ayran falan..ya da şu dışında sıvı çok tuketirsen canın su istemez
Merve-kanar1 Bende hiç içemiyordum ama bitki çayları arada bi içiyorum ve su içmemi sağlıyor sende bunu deneyebilirsin :)
gfazlioglu Bende anca 1 litre , yaz ayı olsa sıcakta filan içiliyor da kışın çok zor oluyor . Ayran Süt komposto filan içiyorum
26a Günlük içmen gereken su miktarını hesaplayan ve içtiğin su miktarını girebildiğin uygulamalar var , ben o programlarda günlük hedefi tutturmaya çalışa çalışa alıştım artık su içebiliyorum 😅
Aysema Eva41 Hiç ihmal etmeyin o zaman. Bende enfeksiyon için böyle denedim içebildim enfeksiyonda baya geriledi şükürler olsun.
26a Eva41 hem de çok işe yarıyor ben hiiiç içemiyordum önceden , şimdi oyun gibi geliyor sırf oraya girebilmek için su içiyorum miktarını hesaplaya hesaplaya 🙈