Kızlar ben oda yaptım zaten ama yatak odama koyabileceğim güNdüzleri salona taşıyabileceğim hafif yanları fileli portatif bir beşik istiyorum 150-200 ₺ var ama kalite olarak nasıllar bilmiyorum? Marka model önerirseniz sevinirim

Derin_20 Instagram'da mufi bebek diye bir sayfa var orada aradığın anne yani portatif besiklerden var bende almayı dusunuyorum istediğin sekilde yanları fileli bir bakabilirsin istersen fikir olur 😊

Derin_20 minicoda ay sonuna kadar bulut desenli besik gordum 149 tl internette magazada 129 tl idi civilde daha pahaliydi ondan alacagim nasipse kanerlari fileli sagsol sallanan ve ciminlikli sabitlenebilen birsey

Anne yanı beşik aldım canım ben 450 tl yatağa birleşiyor sunny baby anne yanı beşik trendyoldan aldım cok güzel geldı 👍

Derin_20 benimki de yaz bebeği 😊kenarında filesi var hem hava akışı için hem benim daha rahat görmem için 500₺ almıştım

Mrvm005

Mrvm005 Bende onu beğenmiştim ama boyut olarak çok küçük ve alçak geldi onun yerine vauva marka yanları fileli daha büyük boyutunu buldum miniçoda 50*90 ölçüleri bide ona 260₺ fiyatı hatta indirimdede olabilir

Derin_20 cok bi fark yok aslinda 80×50 boyutu ben oturma odasinda yanimda olsun diye istiyorum o yuzden yukseklugu pek onemli gelmedi sahsen ama genelde ayni yukseklikteler