Zeynonur Kızlar ben 3 buçuk senedir evliyim ve 6 ay önce korunmayı bıraktık. Artık bi bebeğimiz olsun istiyoruz fakat bu süreçte bi sonuç alamadık sizce yumurtalıkları harekete geçirecek öneriler neler
Bus_ak18 Zeynonur ovulasyon testi dene çünkü çogu bayan akıntıya güvenip birlikte oluyo ama yanıltıcı olabiliyo. 1.5 senedir deniyodum bilinçsiz sekilde gebe kalamamıstım. Bi ay 20 ve 21. Gün diğer ay 16 ve 17. Gün süren yumurtlamam oldu. Yani demem oki ben ortalarda yapıp bırakıyodm ve testt sayesinde (önce Rabbimin) gebe kaldım çok şükür💜
NurEto Zeynonur bence direk doktor git canm bende 5 aylık evliyken korunmayı bıraktım 2 yıldır olmuyo ne eşimde ne bende sorun olmadığı halde bu ay tedaviye basladım
Rabia30-Adem Bus_ak18 kaç ay ovulasyon testi kullandınız benim ilk ayim ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum bütün gunleirmi değerlendirdim 11 günüm bugün adetim 1 gün geçti test yaptım negatif çıktı
DuhaninAnnesi Bus_ak18 o kadar haklisin ki akıntı başlayınca deniyordum 4 aydır olmuyordu bu ay ovuyle bakıyorum kuzum akintim var ama henüz yumurta yok resmen kaçırıyormuşum 🥰 bu ay inşllah nasip olur dua et bizlere de ♥️
Bus_ak18 Rabia30-Adem 2 ay kullandım ilk ay denem süreciydi. 2. Ay 2 kere birlikte olduk ve rabbim nasip etti çok şükür
Bus_ak18 DuhaninAnnesi ben akıntı falan anlamıyodm zaten canım pek bilgim yoktu sonra test aldım akıntı geliomus afedersn sümüksü seklde ama o geldikten 3 4 gün sonra yumurtladım resmen. Yani en net ovulasyonda belli oluyo sağlık sorununuz yoksa eşe dosta tavsiyem alın kullanın. İnşallah sizede nasip olur kuzum💜
Rabia30-Adem Bus_ak18 evet bitti artık yumurtlama gunlerim tüm günleri değerlendirdik 17 sonra normalde ama benim adetim 1 gün gecikince test yaptım birşey çıkmadı
Zeynonur Heechan ben kontrol oldum 6 ay önce başlamadan bebek düşnyoruz genel kontrol olmak istyorum diye Herşey normal ve sağlıklı çıktı 5 6 ay bekleme 3 yıl aradan sonra yumurtalıkların alışma dönemi olcaktır dedi 1 seneye kadar normal ama bir sene içinde olmazsa o zaman eşinle birlikte gelirsiniz dedi
Bus_ak18 Rabia30-Adem geç döllenme olabilir canım hâlâ bi umut var. Ben yumurtlama günüde dahil 14 yada 15. Gün ovulasyon testinde gebelik gördüm sonra adet günümde gebelk testyle teyit ettim. İnşallah sende de vardır ama yumurtlamadan 11 gün geçtiyse biraz daha beklemeni öneririm
Degisken Adetin 2. Günü hormon tahlili yapsın dr. Sizde netten ovulasyon testi alıp başlayın. Laporickmi ne var ben onu yaptım iki ay ama net yumurtlamayı görmedim netten hassas olanlarda gördüm. Tedaviler zaten 1 yılın sonunda başlıyor.akışına bırakın