BusraAydogan14 Merhaba arkadaşlar ben cuma günü sezeryan oldum malum sütüm hiç yoktu bugün damla damla geliyor ama göğüs ucum hiç yok zor alıyor yara oldu çok acıyor sizler neler kullandınız göğüs yaralarınız için yardım edin artık ağlamak üzereyim ☹️☹️☹️☹️☹️☹️
Meliha_nur BusraAydogan14 benim ne gogusumu aldi ne sutum var adam akilli 10 gun oldu denemedigim yol yok 🥺🥺🥺 perisan haldeyim
Lale00 BusraAydogan14 benimde gelmemisti hemen gidip pompa aldim elektrikli sagmaya basladim ve sutum ole geldi yara olmadan hemen gumus gogus kapaklarini kullanmaya basladim yara olmadi cok sukur
Evita BusraAydogan14 şu videoda anlatıyor ne yapman gerektiğini, ben daha doğum yapmadım ama başıma gelirse diye araştırırken bunu buldum. Faydalı gibi geldi. https://youtu.be/siZefkLqDA8
Snmdnz BusraAydogan14 sütüm hemen grlmisti canm yaralarimada karbonatli su cok iyi gelmisti hem gogusu tekrar temizlemene gerek kalmiyor bebegin agzida pamukcuk olmamisti
EymenTuana Canım patlıcan közle ve ılıkken gögsüne yapıstır bi güne kalmaz geciriyor bi yakınım yapmıstı ordan bilioeum
BusraAydogan14 EymenTuana Alev alıyor sanki vücudum ya o kadar kötüyüm ki her türlü öneriye ihtiyacım var sağol canım ☹️
BusraAydogan14 Lale00 bende pompa aldım onun sayesinde bu kadar gelmeye başladı ama yara oluyorlar yavaş yavaş canım çok acıyor alev alev yanıyor göğüslerim ☹️
Gamzenur60 BusraAydogan14 en iyi merhem kendi sütun. Sağarken yada emzirirken bi kaç damla sık ucuna sur ovala biraz iyi gelir. Benimde ilk çocuğumu emzirirken öyle olmuştu ne çektim sonra kendi sutumden sürdüm bi kaç gün çok iyi geldi dahada geçti canım
Nrslbkc @BusraAydogan14 göğüs kalkanı kullan canım yara içinde burda çok duydum ayva çekirdeğini suyla karıştırınca kremsi bi kıvam alıyomuş onu sürünce hemen geçiyormuş bi dene istersen. Benimde göğüs ucum yoktu kızımda çok zorlanmıştım sütümün olmasına rağmen silikon göğüs ucuyla 8. aya kadar emzirebilmiştim. Bu defa pes etmeden denicem. Eğerki emzirmeden kaynaklı göğüs ucun yara oluyosa yanlış emziriyorsundur yardım almayı dene.
BusraAydogan14 Nrslbkc Sağol canım ne yapacağımı şaşırdım gerçekten hemsiremizin gösterdiği gibi emziriyorum ama bilmiyorum nerede yanlış yapıyorum