Melismise Arkadaşlar 24+1haftalık gebeyim bebegim sürekli vajinama vuruyo hep aşagıda hareketlerini hissediyorum bu normal mi bazi insanlar erken dogum belirtisi fln diyo çok tedirginm
bir_pasa_annesi Melismise cnm korkma ben bir an cıkacak zannediyorum o derce yarın 35 haftalık olacaz 1 aydır böyle
Sedalya Melismise normal bende 26 haftaligim benimde harektleri yani ayaklariymis doktorum ole solediz😊korkulacak bir sey yok
Busraay_ Melismise bebeğinin ayakları henüz aşağıda olduğu için aşağı doğru tekmeliyor canım gayet normal korkma, benimde o haftalarda aynı şekildeydi doktorum bundan kaynaklı olduğunu söylemişti normal yani
Melismise Zeynep_adem58 bende cok korkuyorm ya ilk gebeligim eşime söyleyince kuruntu yapyn sacmalama korkma falan diyoo çarşamba doktora gidicem ama sabirsizlandiö iste sormak istedim
bir_pasa_annesi Melismise 😂😂Valla bende öyleydim baktım normal dedi doktorum artık asagıda hissetmeye vırdugunda alıstım gülüp geciym ama can acıtıyor o baska
Melismise Kızlar cok tşk ederm allah hepinizden razı olsunn evlatlarınızı sapa saglam kucagınıza almayı nasıp etsin gercekten cok rahatladımm 🙏
duygusm Melismise Olabilir diye biliyorum. Baş aşağı dönmediyse aşağıya tekme atıyor. Döndüyse yukarı tekme atıyor 😊 bizim bebiş hep baş aşağı olduğu için mideme, kaburgalarıma doğru vuruyor.
dfnomr Melismise benimde tam o haftalarda oyleydi yaramaz cok korkutmustu beni ayaklari asagida oldugu icinmis canim korkma cok normal :)
Humi Melismise benimde oyleydi 24 den sonra 32 olucam sikinti yok cok sukur. Zaten 27 den sonra gonek deligine cikiyor rahim ufak bi rahatalama oluyor
minik_mucize Ayakları aşagıda olduğu için öyle canım endişelenme bendede oldu doktora hiç söylemedim bile tahmin ettiğim için dpktor kendisi söyledi makat geliş pozisyonda su anda baskı yapar orda hissediyormusun diye ☺️