Tubimmmm Tubimmmm Mucizem_6161 maşallah bu sene erkek bebek senesi olcak galiba kış bebekleri kız di hp gecensene
Smyy06 Rabiacimendag bende 13+6 haftalık hamileyim daha cinsiyeti öğrenemedik 16. Haftada gidecez inşallah öğrenebiliriz merak içindeyiz. Tahmini dohum tarihi 26 agustos görünüyo
Gulsahim Rabiacimendag sen den bir hafta sonda da ben doğum yapıcam Allah nasip kısmet ederse 🙆♀️🤰😇💕
Gulsahim Rabiacimendag amin bitanem bemim 💕💕💕 bekliyoruz bakalım kusmalar mide yanması bişeyler ama olsun canları sağ olsun 🤰💕😇
havvaace Kahve çok zor geçiyor. Yemek yemeğe yeni başladım yediğimde çıkıyor artık evimden tiksindim evin kokusunu alınca hemen çıkarıyordum yeni yeni alıştım çok da yiyemiyorum artık midem küçüldü heralde
Deryadgm Rabiacimendag 17+0 haftalığım doğum6 ağustos gösteriyor dün cinsiyetini öğrendik oğlum olucak Allah izin verirse🥰 12 yıl sonra tüp bebek ile gebe kaldım sonsuz şükür Rabbime günler geçmek bilmiyor bi an önce kavuşmak istiyorum evladıma 🥰❣️
Rabiacimendag Deryadgm 17+1 olduk canım bugün dün kontrolde cinsiyetimiz de belli oldu oğlumuz olacak hayırlısıyla 🥰
Merve_kenan45 Kızlar 12+4 olduk cinsiyetimiz belli değil göstermiyor miniğim bacaklar kapalı merak ediyorum 😇🥰
Rabiacimendag Merve_kenan45 Tatlım bende de hep öyle oldu 17 haftada öğrendik meraktan çatlıcaktım artık 😀