pyymamm Yagmurunbebegi doğurcam artık hiç belşrti yasamadım ne kusma ne bas dönmesi herkeste olcak diye bsy yok sizde de olmazsa ne güzel sevinin
gozdegurbuz93 Yagmurunbebegi Bende 7+3 haftalık fakat öyle kusma bulantı vs yok uyku çok yapıyor göğüs hassasiyeti kasık ağrısı da kişiden kişiye göre değişiyor rahmine.göre bende bir gün oldu şimdiye kadar ama herkesin hamileliği farklı inş hiç sorun yaşamazsın☺️Bebeğini kalp atışını duyduysan sorun yok kendine dikkat et 3 ay önemli diyor doktorlar
Nurunannesi17 Yagmurunbebegi aynen ben de 8 haftayim ama hiç bir belirti hissetmiyorum. Ama bugün ultrasona girdik kalbi falan atiyo . Umarım hissederiz biz de 🙏💕
Mrvkckk Yagmurunbebegi normal canım bende 9. Haftaya kadar hiç bişi yok gibiydim ondan sonra kusmalar ögürmeler başladı 🙈 sonra belirtileri bitsin diye bekliyor insan 😂😊
Yagmurunbebegi pyymamm çok teşekkür ederim google dan 8. Hafta belirtilerine baktığımda rahiminiz büyüdüğü için kasık ağrısı olur falan diyor o kafamı karıştırdı hiçbirşey yok çünkü rahimim de büyüyorsa belirti vermiyor 😬
pyymamm Yagmurunbebegi yasayan var agrı sızı ama ben hiç yasamadım cok sukur. Doktorumda ağrı sevmiyoruz demişti her gittiğimde sorduğunda
Bkoca Yagmurunbebegi öyle ağrılar bende de olmadı, olmaması daha güzel canım. İnşaallah hiç bulantı da olmaz, çok rahat geçer, 🌼
Yagmurunbebegi pyymamm çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız siz kaçıncı haftadasınız hala hiç mi belirtiniz yok
Yagmurunbebegi pyymamm daha kafama takmam çok sağolun üstüme rahatlık geldi😄 Allah tamamına erdirsin doğuma çok az kalmış maşallah 🧿🙏🏻 Cinsiyeti ne isim belirlediniz mi ☺️
pyymamm Yagmurunbebegi amin inşallah 🤲🏼 Sİzlerede inşallah hepimiz sağsalim kavusalım. Eda olucak nasipse adı hazırlıklarımızı öyle yaptık bakalım 🙈😂 belirti olmaması daha iyi cok sukur rahat gecirdim inş burdan öteside iyi gider
Mrvkckk Nurunannesi17 canım benim de 9. Haftaya kadar yoktu ah o hayin 9. Hafta ne olduysa ondan sonra oldu 🤦♀️😂 sonra 13. Haftaya kadar hergün ögüre ögüre canım cıktı acele etmeyin korkmayında bazılarında hiç olmuyor bazılarında geç baslıyor benim gibi😂😂 şimdi 22 haftalıgız artık tekmeler içeride dönmeler başladı 😍
Buket1990 16+2 yim kendi kendimi nazar ettim sanırm 😣 15. Haftaya kadar rahattım sadece kokuya hassasiyetim vardı ama kusmam ögürmem yoktu 15. Haftada kokuya hassasiyet çoğaldı herşeyden midem bulanmaya başladı yemek yerken kendimi kandırıyırum dikkatimi başka şeylere vererek hiç birşey düşünmemeye çalışarak yemek yiyorum ama çok zor oluyor çoğunda da yiyemiyorum çok fazla ilaç tüketiyorum sürekli bulantı ve ilaç kokusu alıyorum yiyemiyorum ama çocuk beslenir dedi doktorum 2 kilo aldım sadece açım sürekli 😭😭😭
DilanDag Yagmurunbebegi sekiz haftalık gebeyim çok zor geçiyor mide bulantılarım idrar yolu enfeksiyonu ağrılarım gune altı tane ilaç iciyorum bende şükür edin:))
Buse91 Yagmurunbebegi 20.haftamız bitmek üzere ne midem bulandı ne bişeylerden tiksindim ne de ağrım oldu😊 içinizi ferah tutun😇
Merveyenianne Nedakar şanslısınız, şuan 9haftalıgın işteyim, akşam bulantı ilacını içmeme ragmen yemek yememe bile izin vermeyen ama alsa kusturmayan bir bulantım var, akşamı iple çekiyorum