Arzu0101 Herkese merhaba güzel anneler..sonunda bende doğurdum ☺️ Şimdi gelelim hikayeme dün akşam yani 23.02 de eşimle beraber olduk sonrasında küçük kasılmalar ve belden gelen ağrılar yaşadım ama birliktelikten dolayi olduğunu düşünüp önemsemedim..daha olmaz diye düşündüm..duş aldım ama sık sık küçük tuvalet ihtiyacm olduğu için eşimden ayrı yattım neyse saat 2 ye kadar forumdaydim sonra uyumuşum ☺️saat 3.30 da kuvvetli bı sancıyla uyandım ve aşırı derecede tuvalet hissi vardı kalktım gittim tekrar yattığımda sancıların devam ettiğini gördüm ve dk tutmaya başladım.. ilk başta 7 dk sonra 5 sonra 3 dk da bir sancı gelmeye başladı ama düzensizdi..ben yine ihtimal vermeyip duşa girdim yalancıdır geçer dedim ama geçmedi 😂😂 kızım annesini yalnız bırakmak istemedi demekki🥰eşim sesime uyandı o benden daha heyecanlı tabi direk annemi aradi sizi almaya geliyorum diye☺️annem ve kardeşimi aldı eve geldi bende hazırlandım hastanenin yolunu tuttuk hep beraber ☺️6.30 da hastaneye gittim ebem kontrol etti ki açıklık 2cm yinede yatisini yapalım dedi o ara nisanim geldi öncesinde hiç bişey olmadı..tabi benim sancılar dk da bire düştü nst ye bağlandım sancılar hafif geliyo ama %100 sancı çıkıyo ☺️ tabi ben kendime hiç toz kondurur muyum artistlendim eğer böyleyse 10 tane çocuk dogururum ben dedim çok büyük konusmusum😂😂tekrar çatı kontrolü yapıldı açıklık 4 cm nst ye bağlandım sancım arttı ama en fazla görünen %70 benim canım çıkıyor ama☺️ebem bı serum takimde bebek beslensin dedi beni kandırmış sancılar yetersiz diye dayamış suniyi bana😂ben sancı geldikçe yerimde duramamaya başladım eşimden Allah razı olsun beraber yürüdük odada ve her sancida sarıldı bana göğsüne kafamı dayadım oda belimi ovdu .. derken ebem sürekli kontrol ediyor bı baktı açıklık 8 cm ama ben bağırıyorum tuvaletim var benim diye😂gittim tuvalete tık yok sancı var ağlıyorum bı yandan ebem tekrar kontrol edecem dedi baktı o ara suyumu patlatıp beni direk dogumhaneye aldılar... Adım atacak halim yok ama bı an önce olsun diye nasıl çabaladım ☺️çatala çıktım sancı geldikçe ikin dediler geldikçe ikindim o ara doktorum ve ebemin sesini duyuyorum aferin kızım çok iyisin hadi bı kez daha diye ben son kez ikinirken uyutabilirsin diye bı ses duydum kafası ellerine gelmiş o ara ben uyudum sonrası yok bende 😂😂 güzel kızım doğmuş giydirmisler gözüm açıldı herşey bitmiş bebeğimin çıkışını eşinin çıkışını hiç biseyi görmedim de hissetmedim de kızımı babaya teslim edip beni giydirdiler dogumhanedeki herkes biz böyle güzel doğum görmedik diyorlar ne kesi ne dikiş hiç bişey yok çok şükür kızım 3000 Gr ve 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı şimdi evimizdeyiz ve mis gibi kokusuyla yanımda uyuyor🥰🥰uzun oldu kızlar kusuruma bakmayın yanlış telaffuz ettiğim bişey varsa affola 🤗hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum 🥰🥰😍😍
Zemree28 Öncelikle hayırlı olsun herşey çabuk ve güzel gelişmiş maşallah 🥰klasik bir soru ama dikiş olmaması için özel bisey yaptınizmi acaba, bide ilişki hariçinde açılma vs olması için başka şeyler denedinizmi 🥰
Arzu0101 Zemree28 teşekkür ederim canım özel hiç bişey denemedim sadece hamileliğimin başından beri hep gırgır yaptım canım hatta hareketsizim diye doguramicam sanıyorlardı ☺️
Arzu0101 Fidan3594 teşekkür ederim canım son anda o çıkış acısını eşinin çıkışını ve dikiş olursa onu hissetmeyelim diye☺️iyi kide öyle olmuş uyandığımda kuş gibiydim valla 🤗😂
Hayatinmelodisi Darısı başıma inş zamanlama filan ne güzel ha geldi ha gelecek yormamış sizi. İlişki doğumu hızlandırıyor mu acaba ? Benim de ilişkiden sonra ağrılarım oluyor ama geçiyor 37+4
Arzu0101 Hayatinmelodisi teşekkür ederim canım aynen öyle oldu tam 9 aylık olduk geldi kızım ☺️ öyle olduğunu söylüyorlardı canım banada etkisi oldu🤗
GamzeSabo Arzu0101 Maşallah sağlıkla büyütün inşallah🙏🏻 neden uyuttuklarını anlayamadım doğduğu an üstelik kesiniz falan da yokmuş devlet hastanesinde mi doğum yaptınız yoksa özelde mi?
Arzu0101 GamzeSabo GamzeSabo özel canım tıp merkezi kesi yok evet ama o zaman olmicani bilmiyoduk bide kafası ve eşi çıkarken hissetmemi istemediler iyi kide öyle olmuş uyandığımda herşey bitmişti kuş gibi hissediyordum 🤗🥰
Arzu0101 Afranur teşekkür ederim canım 🥰 gebelik boyunca bı sıkıntım olmadı hepsinde korunmasız girdim🤗
example Canım 6buçukta gittin kaçta doğdu bebeğin? maşallah ikinize de doğumun kolay olması için ekstre bir şey yaptın mı squat yürüyüş hurma vs?
Arzu0101 example teşekkür ederim 🤗10.30 da giyinmiş ve bebeğimi kucağıma almıştım canım 🥰 yürüyüş te hiç aktif olmadım üşendim hep😂 diğerlerini de yapmadım canım sadece evin içinde çok aktiftim sürekli gırgır yaptım temizlik yapmadığım günüm olmadı ☺️acilmam ilk gebeliğe rağmen çok hızlı ilerledi maşallah 🥰
Hayatinmelodisi Arzu0101 ben de şu an hastanedeyim gece aşırı sancı ile geldim ama sancım durdu bilemiyorum bakacağız