Happyprincess Ebruu11 ben 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Eşime masaj yaptırıyorum rahatlatıyor yada sıcak su torbası koyuyorum sırtıma o da iyi geldi bana
SedaveSusam Ebruu11 ben🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bulduğum herkese masaj yaptırıyorum 😬 32 haftalık kız bebeğe hamileyim
ycllksa Happyprincess @Ebruu11 sıcak su torbası 2 arkadaşımda da patladı biri sırtında biri bacağında.. kendinizi koruma altına alarak kullanın bence çok ağrınız olmadıkçada kullanmayın. Doktorum önermemişti. O korkuyla panikle herşey olabilir demişti ..
Ebruu11 SedaveSusam Benimde 34 haftalık cinsiyeti kız, bende eşime yaptırıyorum ama sürekli sürekli olmuyor🤦♀️
Aslannn 37deyim sırt ve kuyruk sokumu ağrısı var bu hafta başladı bendede..erkek yada kız diye diil bence her gebelik farklı oluyor..bundan önceki iki erkek gebeligimde kasık ağrısı cekdim.doguma yakın..buda erkek bundada bel ve kuyruk sokumu ağrısı var
Ceren92 Aslannn ayni 37.hafta erkek gece inanilmaz bel.agrisi cekiuorum.yatsmiylrum.sag don sola don cok cok zorluyor
Happyprincess ycllksa bastirmadan kullanıyorum zaten . Arkama destek koyup sadece sıcağını almaya çalışıyorum