Zeynp Ozgefe bende ona gidiyorum ama son zamanlar bi hoşuma gitmemeye başladı tarama testi yaptırdınız mı orda
Burcuoztrkk Ben Emre Uysal’a gidiyorum çook memnunum daha 7 haftalık hamileyim ama başından böyle doktor buldugum için şanslıyım bilgisinede güveniyorum daha önce orda bi bayana gitmiştim hızlı hızlı baktı konuştu gönderdi o kadar para veriyorum devlet hastanesi muamelesi yapıyo işim olmaz öyle insanla notunu verdim. Emre bey le yola devam inşallah👍🏻☺️☺️
dyg1606 Bende emre uysala gidiyorum 15 haftalik oldum cok memnunum kendisinden. Isine ilgi alakasi on numara istekli yaptigi cok belli. Hamile anne halinden anlayan bi doktor herkese tavsiye ederim. Iyiki bole bi doktora denk gelmisim korktugum halde gozum kapali guveniyorum kendisine ☺
SyhnHtp Emre beyin hastasiyim 36. Haftamdayim kendisi ile guzel bir hamilelik donemi geciriyorum tavsiye ettigim bir doktor ✌
nesrinss [bilinmeyen] Canm ben neşe hanıma gidiyorum ama Emel hanımı tesadüfen tanıdım yaklaşımından olsun bilgi verip ilgi ve alakasından çok memnun kaldım değiştirmeyi düşünüyorum oyüzden sordum canm 🙈
nesrinss Zeynp Evet canm ben neşe hanıma gitmiycem artık Emel hanıma gitmeyi düşünüyorum bından sonra 🤰🏻
saadet1988 bende emel hanima.giidiyorum bu ikinci gebeligim.onda 5 yildir taniyorum.kendisini espri yapmistir canim cok.ilgili abla gibi benim 3 dogum.yaptigim 7.yillik doktorum onun kadar ilgilenmedi benimle