Aysenozturk007 Kızlar ben 10 gündür nefes alamıyorum. Tuzlu su vs denedim ama alamıyorum boğazım tahriş oldu artık nefes alamamaktan.. ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz
minnaginannesi Aysenozturk007 canim burun tikanikligi icin sicak suya tuz koyup bi kovaya basinin ustune bir havlu ortup kovaya kapanip terleyerek rahatlayabilirsin. Burun tikanikligimi oyle geciriyorum ben. Bogaz agrisi icin de gunde 1 -2 kasik pekmez yiyebilirsin yada bal ile sicak sutu karistirip icebilirsin.
Hanzadenur Ya canım aynı sorun bende de var. İkinci hamileliğim bu bundada oldu hatta kaniyo bazen 3 gündür benimde boğazım tahriş oldu 🙄 Dr hormonlardan kaynaklı dedi. Napalim herşey minikler için ♥️
Aysenozturk007 edatmr hadi yaa minnaginannesi buharı falanda denedim canım hiç birşey fayda etmiyor ne yazık ki 😢
minnaginannesi Aysenozturk007 canim karanfilin bi zarari yok karanfilli cay da icebilirsin o da iyi geliyor benim denedigim yontemler bunlar.
sde2206 Bende çok yaşıyordum burun damlaların içinde de kortizon olduğu için eşim eczaneden nazalderm diye bitkisel bişey aldı güzel öneririm