Hndn1234 Cz34 döndükten sonra mı tekmelerini aşağıda hissettin öncesinde mi çünkü benim ki dönmedi bence dediğin gibi dönse hissedilir
Kizimmmm Pinar_93 hatta ben de post acmstim herkes ayaklarıyla vuruyo demsti. Çıkacak gbiydi sanki. Ama hiç de ayakları dgl başıymş.
Pinar_93 mucizelerininannesi bana da sanki ayakları çıkacakmış gibi geliyor . Vallahi o derece hissediyorum . İnşallah zamanında gelirler ya 🙏
Pinar_93 Cz34 ay vallahi anlamadım döndüğünü hep sağda solda hissettiğim için şimdi resmen bir şeyleri vajinada onu anlıyorum ya ayaklar ya eller .
Cz34 Pinar_93 aşağıda eller benimkide ozamandır vuruyor Doktora gittiğimdede tahmin ettiğim gibi çıkmıştı doktorum dönmüş demişti ☺️
Pinar_93 Kizimmmm Benim de öyle şuan bildiğin çıkacak gibi hissediyorum . Demek benim de dönmüş o zaman
mucizelerininannesi Hndn1234 yani bu saatten sonra değişirmi zanetmiyorum zaten yeterince sıkışıklar ikiz oldukları için zor sığıyorlar inşaAllah sağlıkla gelirler🤲🏻🤲🏻
Tugce_61 Benimde hep vajinada çıkacak gibi tekmeler hissediyorum çok yoğun korkutuyor da 20 haftalık olduk aşşada olması bi sıkıntı yaratır mı acaba çünkü en son eşi biraz aşşada olduğu için rapor yazmıştı doktor akıntım da var bu ara
Tugce48 Pinar_93 canım ben de 25 haftalığım gecen hafta başında 2 kere vajinada resmen bıçak saplanır gibi saniyelik acı hissettim doktoruma mesaj attım merak edilecek bir sey yok normal o agrılar demiş bi daha tekrarlamadı Allaha şükür 🙏🙏
Hndn1234 Pinar_93 canım bugün doktora göründüm çok aşağıda tekmeliyor dedim. Başı yukarıda makat aşağıda dedi gayet normal dedi gün içinde bile pozisyonu değişebilir dedi. Rahim ağzı uzunluğuna baktı bi sıkıntı yokmuş😇
Mucizebebegim3 Pinar_93 ozaman makat gelistir canim korkacagan birsey yok dogum pozisyonuna gectgnde gece o durum
Pinar_93 Mucizebebegim3 ayy canım doktordan şimdi çıktım Allah’a şükür bebeğim iyi . Ve dediğiniz gibi makat geliş. Ayakları aşağıdaymış. O yüzden öyle hissediyormuşum.
Mucizebebegim3 Pinar_93 Sevindim canim🥰♥️ Ozaman bebis dogum pozisyonuna gelene kadar annisini alttan tekmelicek 🥰🥰