Didi6 Eminekck Zeyneb Rana 😁 Berra ismini iyi araştır canım. Peygamber Efendimiz değiştirmiş bu ismi.
Kubs İkisi de hoş duruyor fakat ZeyneB olarak koyarsanız çok sıkıntı çeker bence Zeynep olmalı diye düşünüyorum yazım yanlışı yapmadıysanız 🤷🏻♀️
Eminekck Kubs Zeynep ismi çok güzel ama elifte zeynepte var ailede o yüzden kararsız kaldım bı ay kaldı doğumuma kızıma isim bulamıyorum daha uygun bildiğiniz isimler varsa yardımcı olursaniz sevinirim
Eminekck Sonay38 Nana 😀 dalga geçerler diye bissuru isim eledim yaa Kubs b ile biter b ile başlarsa kolay olur diye düşünmüştüm öyle Zeynep Rana olur mu peki berranin güzel olmadığını söylediler simdi
Eminekck Nadis_cvk Rana güzel evet başka isme uyduğunu düşünüyorsanz yardımcı olursanız iyi olur benim icin
Sonay38 Elif rana❤️ Yegenimin adını koyacaktık elif ailesinde var diye istemediker sade rana oldu ama çok güzel bi isim biraz dillenince r leri söyleyemiyorlar adım nana diye konuşuyolar
Happypregnat Eminekck ailede olsun nolcak ki benim ablamın oğlu Ali Asaf gorumcemin oğlu Mustafa Ali ben de Ömer Ali koyacağım inşallah bence takılmayın böyle şeylere