Miniginannesiiii1111 Kzbn bu haftalarda kaçın bu durumdan birde sıcak banyodan buharda durma fazla riskli haftadasin daha çok küçük o
Nuryldrm Kzbn yok canım Allah korusun sırf bu yüzden engel durumu olmaz Bence bundan sonra dikkat edersiniz😊
Kzbn Nuryldrm teşekkürler biraz içim rahatladı. Bana doktorum sıcak duş falan alma demedi Sıcaklıkla ilgili hiç birşey demedi öyle dese ben torba koyarmıyım.
senathesena Kzbn karnınıza kasıklarınıza koymayın. belinize, ayaklarınızın altına ya da bacağınızın baldır kısmına doğru koyabilirsiniz. Gebelik olmasa bile direk karna koymak zararlı.
Nuryldrm Kzbnne demek canım inşallah hiç bir sorunda yoktur bu seferde kendinizi strese koymayın. banada doktorum bişey demedi ama ben sürekli bi şeyleri araştırdığım için ordan biliyorum hamilelik sürecinde birşey yapmadan önce araştırmalısınız 😊
smyynl Kzbn benim de o haftalarda kasık agrılarım oluyordu. Doktoruma sıcak su torbası koyabilir miyim diye sorduğum da karnına koyma, ayaklarına koyabilirsin demişti
Meteannesi Kzbn koymayın sıcak su hamama gitmek bunlar tehlikeli hamilelik için heleki ilk 3 ayyy dikkat edin kendinize koymayın