Selm arkadaslar dogum hikayelerini okurken acaba bende birgun yazarmiyim acaba derken sira banada geldi 7 yil boyunca gezmedigim doktor denemedigim tedavi kalmadi ama doktorlar cocugum olmaz tek care tüp bebek dediler .artik tup bebek yapicam dedigim ay adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim cok sasirmistik cok sukur takiplerimiz guzel gecti taki 15 haftalikken baska doktora gittim bebegin basinda kist oldugunu soyledi karnimdan su alinmasi gerektigini bebegin engelli olabilecegini soyledi tabi dunya basima yikildi daha sonra ayrintili ultrasona girdim kistin var oldugunu ayrica kalbinde parlaklik oldugunu soylediler tabi bu dawn sendromu olma ihtimalini dahada yukseltti ayrica üçlu tarama testim dusuk risk cikmasina ragmen doktorum baya korkuttu beni ayni hastanede baska doktora gittim o biraz rahatlatti bnibebegimin durumunun iy oldugunu soyledi tabi birkere korku girmisti icime 38 haftalik kontrolumde bebegin eşinin kireclendigini ogrendik acil amelyat tarihi verildi 23 aralik 2019 dogum tarihi aldik tabi acabalarla korkularla amelyata girdim genel anestezi verildi uyandigimda bni asansore goturuyolardi bebegimi sordum yanimda yoktu gozlem altinda dediler tabi hastaneyi ayaga kaldirdim ya bebegimi getirin yada bni tek cikarmayin yukara dedim tabi sesimi duyan doktor oglumu benle odaya gonderdi ilk gordugum ani asla unutamam 7 yil sonra gelen mucizem umudum uzuntulerimin son buldugu andi tabi cok sukur oglum saglikli dogdu 3570 kg 52 santim dogdu masaallah butun gebelere tavsiyem allaha guvenin rabbim gonlunuze gore versin hayirli dogumlar nasip etsin