anneadayi_ Kizlar şaka maka son 59 kaldi daha hiç biseyi tam hazır değil iyice agirlastim gibi 23nisan doğum ama daha normal mi sezeryan mi konusunu bile konuşmadık doktorla sizler napiosunuz 😊
Gizem3410 anneadayi_ bizimde son 49 🐣 şuan normal dogum pozisyonunda ama sonra ne olur bilemiyorum doktorum henuz birşey demedi sanırım daha erken olduğu için
berel15 anneadayi_ #merveeipk merhaba 🥰bende son58 gece 12 iyibariyle normal görünüyor ama ne olacağını bilemeyiz herşeyin hayırlısı bebişler kız mı erkek mi
Hakki_irem anneadayi_ aynıyla sizinle ama benimki sezeryan olacak günü belli değil galiba 2 hafta önce falan aliyorlar🤔 Allahim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Merveeipk Benimde son 59🥰 ama maalesef ki rahim ağzı kısalmasından dolayı erken doğum riskim var doktorum evde yatış verdi şu anlık ilaçlar sayesinde bi sorunum yok🙏 tek sorun fazla ağırlaştım🤭
anneadayi_ Merveeipk bende çok agirlastim bu hafta rapor aldım daha 5hafta caliscam inşallah gücüm yeter 🙏
Defnemm22 Son 53 gün.ikinci kızım insallah buda normal.şuan yatistayim erken dogum tehlikesinden.oturdugum yerde nefes alamaz oldum.sanki çok iş yapiyo gibi yorgun ve ağır hissediyorum.kizip kipir kipir.gece tuvalete kalkmiyorum uyanacak beni uyutmicak diye😂😂