FigenAkpnar Merhaba hamiş bayanlar öncelikle herkesi allah düz kurtarsın ben 21 Mart öğrendim hamile olduğumu ozaman değerim 308,7 çıkmıştı 23 Mart tekrar kan testi yaptırdım 749,1 çıktı 29 yaşındayım sizce herşey normal mi ?
MinikMucizem42 FigenAkpnar ben ilk ogrendigimde degerim 1988 di ona ragmen 5 gun sonra gittim doktora kese yeni olusmus demisti 5.5 haftalikti bebek ve kalp atisi icin8 haftalik olmasini bekledik.sende 1 hafta sonra fln git istersen
kfulya1905 FigenAkpnar gayet normal canım herşey. 2 katına çıkmış 🙏 İnşallah meleğini de görürsün tez zamanda. 💕
deletedmom11 FigenAkpnar 😂😂 öyLe bi sormuşunki sanarsın herkes doktor değer değerLendirmesi yapacakmış gibi
yefeninannesi İki katına çıkmış şu anlık gebelik var gibi doktor muayenesinde kese ve kalp atışı ile emin olabilirsiniz
FigenAkpnar yefeninannesi daha önce düşük yaptım o yüzden tedirginim inş yarın tekrar gidicez doktora umarım bebeğim sağlıklıdır bizimledir 🙏🏽
Retina FigenAkpnar neden düşük yaptınız ailede kan pıhtılaşma hikayesi var mı son zamanlar hep pıhtılsşmadsn dolayı düşükler oluyor
FigenAkpnar MinikMucizem42 doktor çok yeni demişti herkesin değeri bir değil çevremde ki arkadaşlarım 1000 ve üzeri ama onlar adetlerinin 10 gün geçmesi sonrası 5 haftalıklken falan öğrendiler ben 4 haftalıktan öğrendim şuna çok tedirginim 🙁
FigenAkpnar Retina hamile olduğumu öğrendim zaman düşük yaptım 4 hafta bir günlükken doktor herhangi bir sağlık durumu yok ikinci düşükten sonra neden düştüğünü araştırıyoruz dedi sağlıksız bir bebekti ve düştü dedi ?
Retina FigenAkpnar benim büyük ablamın boş keseydi doktor genetik test yaptı pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı. İkinci ablamın düştü. Sebep söylenmedi. Kuzenimin sağlıklı denildi 4. Ayda kalbi durdu. Ben önlem olarak corasprin kullanıyorum doktorum tedbir olsun dedi. 3 düşüğe kadar pek önemsemiyorlar ama bence her gebelik önemli olmalı.