Alprenela Dilaam Teşekkürler cnm mualla hanim normal doğum yanlısı mi acaba bilgin varmı bide muayene ücreti nekadar
Dilaam Alprenela evet aslında tercih etme sebebim kendisi anneminde doktoru yanı hembenim hem de abimin doğumu yaptıran kişi annemin doğumu baya zor olmasına ragmen szeryan hiç düsünmemiş muayne ücreti 350 tl
KbraBykacar NaimeYilmaz bana 1150 tl dediler ben anlamadım herkese farklımı giyat veriyorlar tanıdık fln mı var sizin hastanede
Edos minnakimveben ben gidiyorum oraya begeniyorum hastaneyi ufak birseye benziyor disardan ama yenidogan yogun bakimi da var herseyi guzel yani👍
NaimeYilmaz KbraBykacar canm esıme sordm smdı ben yanls hatırlıormusm 1150 1 gece kalıormussun cocugun testlerı hersey ıcındeymıs
eeesramurattt Nidanurfirat ben oraya gidiyorum Doğum ücretlerini bilmiyorum ama inş bu fiyattır daha konuşmak için erken diye düşündük doktorumdan çok memnunum çok şükür
Belemirnisa Edos bende sizinle aynı hastaneye gidiyorum ama bana yoğun bakım ünitesinin olmadığı söylendi bu yüzden tereddütteyim devam edip etmemekle 🙄