SelmaGl Gzd merhaba biraz vakit geçmiş ama doğan hastanesinden memnunmusunuz acaba doğumunuzu yaptınız mı ve hangi doktora gidiyorsunuz doğumda gecede olsa kendi doktorunuz geliyor mu bilginiz varmı
Nidanurfirat Kartal umut hastanesi 750 tl diye biliyorm tam emin değilim yalnız ama yoğun bakım ünitesi falan var ben orayı düşünmüyor değilim
eeesramurattt Nidanurfirat ben oraya gidiyorum Doğum ücretlerini bilmiyorum ama inş bu fiyattır daha konuşmak için erken diye düşündük doktorumdan çok memnunum çok şükür
BetlGke Dilaam Gaziosmanpaşa Asya sağlık normal doğum 1100 TL çift kişilik oda fiyatı başarı hastanesi normal doğum 1500 TL
Dilaam [bilinmeyen] aslında biraz doktoruma baglı o yüzden genel bi fiyatlar nasıl diye merak ettim doktorun muaynehanesi var artık hangi hastaneyle anlasıyosa oraya gideriz herhaldr hayırlısı ☺
JuesiMelissa MiracAlpinveUmutunAnnesi peki önerebileceğiniz doktor varmı ben hala doktor bulamadım Doğuma daha var ama
MiracAlpinveUmutunAnnesi JuesiMelissa kendi doktorum cok memnunum gülsün armağan hanim muayene ucreti 50 tl bazi doktorların daha fazla