cimennbayann 123w123w bendensin canım aynı günüz ve bizim kızdan da tık yok bıkacak bilmiyorum sancım da yok hiç
A1907 123w123w valahi aynı safakdayız benimde kızım olacak tık yok içerde keyfi yerinde heralde 🙈 gelsinler aetık ama ya
Rabia88 123w123w aklım sizde acaba oldu mu diyorum ama bakıyorum aynı kaderi paylaşıyoruz yahu hani kız erken gelirdi 😣
Serap_tulum 123w123w 39+3 üz ara ara kasılma ve ağrı var ama düzenli değil 🙈 açılma Yok oğlumunda gelmeye niyeti yok sanırım 🤔
123w123w cimennbayann A1907 Rabia88 Komşumuzun benden sonraydı dün doğum yaptı ayy daha çok strese girdim 😢
EmirinAnnesi Alın bendende o kadar son 1 gün ama bende ağrı falan yok nişanım geldi ona rağmen tık yok bütün gün iş yaptım geceleri bile kendime iş çıkarıyorum acayip enerji var ama bu benim nazlı oğlan umut ışığı yakmıyor 😏
Sibel EmirinAnnesi affedersınız günlerimiz aynı ben den de böyle hafıf pempemsi akıntı geldı acaba nişan denılen durum o mu ?
EmirinAnnesi cimennbayann nişanın illada gelmesi gerekmezmiş canım mesela benim annem ablam nişan nasıl bişidir bilmiyolar sen takılma oraya bizim geldide ne oldu sanki ne sancı var ne belirti 😁
123w123w Sibel benim kahverengi leke gibi geldi doktora gittim nişan dedi ama 20 gün geçti hala bişey yok
EmirinAnnesi Sibel şöyle söyliyim tabiki bunu bilemem ama herkeste farklılık gösteriyo benimkisi mesala bşr gün boyunca geldi ve kırmızı parlak ve sümüksü yapısı vardı
Rabia88 123w123w benim arkadaş benden 2 hafta geride 5 hafta önce doğum yapmış oldu 35 haftalık doğurdu çünkü
cimennbayann 123w123w vallahi bende herkesler birşey diyor ya her gece uykusuzum bekliyorum sanki gece olacak gibi 😭
EmirinAnnesi 123w123w aynen bendede sancı yok ama senin çok olmuş gerçekten demekki illa nişan gelmesi anında doğumu ifade etmiyomuş beklicez desene
cimennbayann EmirinAnnesi haha 😂 haklısın canım onlarda yok hiçbiri yok bizimkiler gamsız gamsız yatıyor annelerinin karnında bakalım ağır kanlı olacaklar herhalde 😳
123w123w Serap_tulum benim 20 gün önce nişan geldi 1 parmakta açıklık vardı ama hala yok canım gelmiyor çok sabirsizlaniyorum