Miniminikuss Semistra bol bol kuru incir ye kuzum. Allah yardımcın olsun Hayrlı haberlerini bekliyorum ınsallah 🙏❤️
Semistra Miniminikuss bir ara prolaktinim yüksek çıkmıştı incir önermiyorlar o durumda korkuyorum yükselecek diye ama yiyorum yinede
Tugceecikk Semistra evet canım benim 4 5 gündür akıntım vardı en son test çok koyu çıktı ve ertesi gün doktora gittim yumurtanın çatladığını öğrendm sonra akıntı kesildi
Semistra Tugceecikk bende devam edeyim 16. Gün oldu hala silik artık olsun şimdi akıntım var yumurtluyorsam diye kaçırmakta istemiyorum.
Tugceecikk Semistra evet ovülasyonla takip ettim çok koyu çıktığı günün ertesi gün yaptım silik çıktı yari çatlamş oldu tüm o gün doktor randevum vardı gittim doktor yeni çatlamş yumurtan dedi demekki tastler doğru :)
Semistra sedu ovulasyon testinde iki çizgi koyu çıktı mı akıntın varken. Adete sekiz gün kaldıysa yumurtlaman biraz gec olmus
sedu Semistra ben bunu anlamadim ya yumurlama tesi cift cikti 12 saat sonra silik kacirmismi oluyofum
sedu Tugceecikk canim ya yumurtlama testi cift kirmizi cijti 12 saat sonra gine yaptip silik cikti kacirmismi oluyorum
Tugceecikk sedu çok koyu çift çizgi çıktığında birde ertesi gün silik olduğunda denemelisin kaçırmadn kuzum değerlendirdiysen