muhallebik 32+4üm canım.. normalde rizeliyim bayburta gelin oldgm icin rizeye geldigimde her fırsatta gidiyorum. Doktorumdan cok memnunum şöyle diyim ben 4 haftalkken hamile oldgmu ögrendim ve 5.haftadan itibaren kanama sıkıntısı yaşadım iki kere bebegim düştü diye koşarak haataneye gittim o kdar cktu kanamam bacaklarımın arasından fıskırır gibi. İlk gümüşhanede özel bi dr gttm trbzn medicalde dogum yaptırıyomus sonra baybrt devlet hastanesnde 2 doktra gttim trabznda gittim ve hcbr dr kanamanın nedenini anlayamadı haftda iki kere proluton igne kullandım progestan ilaç kullandım en son ibrahim kaleye tavsiye üstübe gittim ve adam ilk muaynede onca ilaç ve igneye karşı hala kanamanın olmaması gerektgni rahim agzımda polip olablcegni kanamanın ondan olabilcegini anladı ve muayne edip teshs koydu. Güler yüzlü efendi mesleginde iyi e daha nolsun.. Ama kaynanamlara karşı baybrtta dogurmayıp rizeye gelip dogum yapmam yakısmaz diye baybrt devlet hastanesini düsünüyorum yoksa direk ibrahim beyle devam edip dogum yapardım. Biraz uzun oldu kusura bakmaayın🙈