Masal78 elifnurdeniz 35+5 ım ben de bugunn evde temizlik yaptım durmadan ve çok aşırı yoruldum bana da doktorum bebek aşağıda kendini çok yorma demişti ama evin işi hiç bitiyor mu üstelik 1 buçuk yaşında oğlum da var şuan belim ağrıyor ve arada bir adet ağrısı gibi ağrım oluyor vajınama sanci griyor 😏😏😏😣
Cz34 elifnurdeniz Ben de iyi bir şey olduğunu düşünüyorum kötü olsa doktorlar uyarırdı kolay açılma olucak demekki ☺️ Benim de ilk gebeliğim ilk ay bulantılarım çok oldu atlattım kasık ağrısı her zaman oldu dinlendikçe geçti ama artık dinlenincede geçmiyor ve hala yürümeme devam ediyorum bol su içiyorum ve mutlaka duş alıyorum duş almakta kolay doğuma sebepmiş rahatlatıyormuş anneyide bebeğide elimden geleni yapıyorum sezeryanda istemiyorum 🤲🏻
elifnurdeniz Cz34 adı üstünde normal doğum, normal olan bu ki adı normal 😂 korkmamaya çalışıyorum herkese sorular soruyorum falan o gün ne yapıcam bilmiyorum allahım kolay doğum nasip etsin hepimize 🤲🏼
elifnurdeniz Serap0733 doktorum seninki çok inatçıya benziyo dediğine göre biraz sancımın olması lazım ama yok 😂
mutluuannee elifnurdeniz tamam canm bende soracagim doktoruma da 37den snra bende onlara odaklanmayi dusunuyorum suan yuruyus yapıyorum sadece ama cok degil 😊
elifnurdeniz mutluuannee bol bol yürü merdivem çık dedi bana biraz yor kendini korkma ağırlarının olması iyi bişeymiş :)
Cz34 elifnurdeniz O an gelicek illahaki korkma ☺️ Herkes nasıl doğuruyorsa bizde elbet doğurucaz ben korkmuyorum o an bebeğimi sabırsızlıkla bekliyor olucam sancımda onu düşünücem nasıl birşey acaba diyerek ☺️ Korkularım yok benim yani 👍🏼 Şu mübarek günde dualarımız kabul olur dua et bol bol Allah bize kolaylık versin inşallah 🤲🏻
Serap0733 elifnurdeniz vallaha benm de sancım yok ne zaman gelirse hiç mi ağrın yok benm alta baskı var 😏dün geceden beri agrıyor normalde bu zamana kdr bir kere alta baskı olmuş ve agrımıştı
mutluuannee elifnurdeniz bunu duyduguma sevindim ben ağrilarim var diye biraz korkuyordum 3martta gidicem bende kontrole 😊
elifnurdeniz mutluuannee bende yürüdükten sonra dinlenince kalkamıyordum yerimden, doktorum bu iyi bişey dedi. iyi bi doktora gidiyorum yanlış yönlendirme yapmaz bana güvenebilirsin :))
elifnurdeniz Serap0733 benim 2 haftadır var altta baskı canım, doğum pozisyonunu aldığından beri vajinamda dolgunluk var ve yürüdükçe baskı yapıyor. bide iri biraz ondan herhalde. bacak aramda bowling topu var sanki 😂
Serap0733 elifnurdeniz hı benm de dogum pozisyonunda 27den beri baskı fazla yoktu dediğim gibi ara ara oluyor bgün de baskı var hayrlısı ama baZen kramp şeklinde oluyoe
elifnurdeniz Serap0733 benimde öyle bazen çok acı verici oluyor, kaldı 2-3 hfta en fazla, sabredicez :)
elifnurdeniz Cz34 bende hiç yüzünü göremedim acayip merak ediyorum, o kadar acı çekicez eşime benzerse geri sokucam emiri 😂😂😂 bugun bende kuran okucam senide katarım duama inşallah sende benim için dua eder misin doğumumuzun kolay geçmesi için 🥰🤲🏼🤲🏼
Cz34 elifnurdeniz Ayy kalbini seveyim 🌹 ederim tabiki neden etmeyim inşallah kolay geçer doğumlarımız ya inşallah🌹 Çok merak ediyorum benimki nasıl olucak erkekse bize benzer diye tahmin ediyorum ama ilk çocuklar bize benzer ben ikiyi yapmıcam görümcelerime benzer diye kız olursa bide dua ederken bunuda et bana benzesin 😂😂😂 bu arada ben her gitmemde renkli yüz resmini veriyor doktorum emin ol belli olmuyor sürekli yüzü değişiyor çocugumun 😀