Ladyssss Kızlar selam, benim regli olmama yaklaşık 1 hafta var ama ben yumurtlamadan 4 gün sonra inanılmaz bir bel ağrısı ve rahmimde batma gibi bir his yaşadım hayatımda hiç olmamıştı. Şimdide kasık ve bel ağrım ara ara oluyor genitalimde de kısa süren aralıklarla yanma oluyor geçiyor midem hafif yanıyor. Normalde hiç sallamam ama bu başıma gelenlerden dolayı kendimi hep sorguluyorum. Siz neler yaşamıştınız?
Damla________ Ladyssss hiç inanmazdım ama meme ucu koyuydu olduğundan daha fazla göz kararması bas donmesi çok az oldu
SibelCengiz Ladyssss kasik ve gogus agrisi onun disinda kokuya hassasiyetim cok artmisti,gunumden bi hafta sonra test yaptim :)
minikkuzucukcyprus Ladyssss adetim gecikince anladım canım ben. Daha önceki aylarda kasık ağrılarım ya da bulantılarım, tiksinmelerim falan oluyordu, acaba bu ay hamile miyim diyordum, hiçbişey çıkmıyordu. Belli olmuyor sanki. Umarım sizinki gebelik olur
mlsmrtgll Ladyssss bende belirti yoktu hatta regl olmayacam galiba diyordum eşime gram ağrı sızı yoktu bende reglim 1 gün gecikti kan verdim
Yagmurispir_ Ladyssss canim benim tam adet olmama yakın adet olcakmis gbi ağrılar oldu bi kaç gün devam etti ozellikle göğüslerim cok hassasti sizliyodu uzerine yatamadm 10 haftalık hamileyim halâ da oyle.Sonra adetim 4 5 gun geçince bel ağrısı cok siddetli olmuştu ozellikle o zaman suphelendim test yaptım anında 2 cizgide kopkoyu cikti acilde kan verdim 500 küsür cikti sonuc 4 haftalik olmustu bile 😊
Nurcan7575 Ladyssss bende de böyle olmuştu hatta mide yanmam hiç yoktu ondanda şüphelendim adetim 3 gun geçtikten sonra öğrendim 🥰 InşaAllah sizinde öyle olur bu belirtiler normalde yok diyorsunuz hamile olma ihtimaliniz yüksek 😊 Test yaptığınızda bizlerede haber edin 😊😊