Kızlar benim 6. Ayımdan beri su azlığım vardı bu haftasonu kontorle gittik bebeğimin suyunun çok aşırı azaldığını böyle giderse sezeryan olacağımı ve yatıs yapılıp pazartesiye kadar serum takviyesi sonrasında bebeğimin sezeryanla alınacağını söyledi bu arada 31+3 günlüktük ve kilosu haftasına göre az çıkmıştı 6 lt serum takıldı iki günde sürekli nstye bağlandım pazartesi doktorum geldi sezeryana alıcaz sizi dedi ve önlüklerimi giydirmek için bir kadın gönderdiler şok oldum doğumdan önce bi ultrasona girebilir miyim kilosuna bakalım belki biraz artmıştır dedim Allah razı olsun hemşiremde benim gibi erken(33.haftada) doğum yapmış içinde kalmasın doktoruna söyleyeyim baksınlar dedi için rahat etsin dedi beni ultrasona aldılar doktor bile şaşırdı suyun artmış dedi renkli dopplerde istiyorum dedi ilk girişimde dirençli çıkan dopller sonuçlarımızda çok daha iyi cıktı bi 3 lt serum daha takıp eve yolladılar 1 hafta sonra tekrar bakıcam kontorle gel diye rabbimden ümit kesilmez kızlar imkansız diye birşey yok oğluşumuz biraz daraldı içerde sanırım erkenden çıkmak istedi ama biraz daha bekletmeye çalışıyoruz. 😊 herşey moral ve inanmak benim gibi durumda olanlar varsa sakın ümitsizliğe kapılmasın rabbime el açsın dua etsin o ne derse o oluyor 😊