Sndz95 sinber tabikide kuzum, dua edicem allahin izniyle insallah sizinde guzel haberlerinizi duyarim burda ❤🤲
Lalehnm Sndz95 maşAllah cok iyi çıkmış benim ilk beta hcg yaptırdıgımda 11.7ydi. bugün tekrar yaptırdım. 273.51 di bu arada adetime 1 gün var.
Sndz95 Lalehnm masallah sanada canim, insallah kalp atislarini da duyariz, neredeyse beraber ilerliyoeuz seninlede, benimde iki gun var adete 🤲❤
HilalG Sndz95 ben 15 şubat da öğrendim adetime 4 gün vardı ama sanırım başların da kaldı çünkü ben ilaç tedavisi oluyodum 30 'un da çatlama iğnesi oldum 3 hafta sanırım 4 bile değil daha seninkii🤗
Lalehnm Sndz95 evet canım çok şükür. Ben cok erken ögrendım adetime 6 gün varken kaç gün varken öğrendin. 🤱🏻
Sndz95 HilalG aa anladim canim, o zaman sen bende onde ilerliyorsun canim, allah saglikli bebeler nasip etsin hepimize 🥰🤲 evet kuzum daha 3 hafta ve 3 gun diyo happymom, insallah boyle devam eder
HilalG Sndz95 amin kuzum amin hayırlısı ile alalım kulağımıza inşallah olabilir 1 , 1 buçuk hafta felan sanırım 😊
Sndz95 Lalehnm bende kuzum 6 gun vardi, test yaptim aa pozitif dedim ertesi gun 21subat kan verdim, 84 cikti, bugunde kan verdim 334 cikti, adetime daha 2 gunum var insallah boyle ilerler
Sndz95 HilalG evet canim, olsun allahim kalp atisini da duyariz insallah, duymak icin sabirsizlaniyorum, o gune kadar cok korkularim olacak, dua ediyorum her gun 🤲🥰
Lalehnm Sndz95 inşAllah kuzum tek temennimiz sağlıklı bi şekilde ilerlemesi. Bende evde test yaptıktan sonra ogrendım. Sonra kan verdim.
HilalG Sndz95 ben de tedirgin oluyorum doktor iyi diyene kadar inşallah hep güzel haberler duyarız güzelim❤
Sndz95 Lalehnm boyle devam eder insallah canim, kalp atisi ni duyunca bana da haber et merak ediyorum cok acaba kacinci haftada duyucaz ❤🤲
Lalehnm Sndz95 kesinlikle haber ederim sende bana et kuzum ay cok heycanlandım 🙂 kasık agrım oluyo gecıyo tekrar oluyo senınde oluyormu canım gerçi her kadında bir olmaz ama
Sndz95 Lalehnm evet kuzum bende haber veririm, ya evet kasik agrim cok oluyo hele de aksamlari dedigin gibi oluyo, geciyo, sonra yine oluyo, yemek yiyince de karnim cok sisiyo cok degisik ya 🥰
Sndz95 Ebaki insallah canim, senin guzel haberlerini bekliyorum 🤲❤ cok dua edicem insallah gelecek ay guzel haberler alirsin 🥰