Aylin20 20+4 cok sancım oldu gitim ve kendi dr çıkmıştı şükür ki gitmiş başka bir dr gitim ve oda bana plasenta Rahime ağzına 1,4 cm kadar yaklaşmış dedi erken Doğum riski yatacaksın dedi böyle olan varmı tüp bebek kaldım ilk ikizlerimi kaybettim
shdemir Aylin20 bende yasadım kanamamda oldu ama 3 haftada yukarı cıktı plasenta igne ve ilacla duzeldi yani canım. Bu sürede hep yattim ama sadece tuvalete kalktım.
YcelMlayimYldrm Aylin20 canım bnm de 23. Haftada kanamam oldu bana plesanta previa dediler hatta rahim ağzını tamamen kapatmış durumda benim ki. 1 hafta falan evde yattm DHA sonra çalıştığım için ise dönmek zorunda kaldım. Doktorum da kendini yorma uzun süre ayakta kalma işine devam edebilirsin demişti tabiki de kanamalarim devam etmediği için. Su an 30 haftalık olduk şükür kanamamz falan yok ilaç iğne kullaniyorum
Aylin20 shdemir cok cok tsk ederim içime su serpildi allah razı olsun insallah çekilir rabbim yavrularımızı hayırlıs şah Salim kucağımıza almayi nasip etsin insalalh
shdemir Aylin20 Amin canım. Düzelir doktorum bebek büyüdükçe düzelir dedi gercekten öyle oldu. 32.haftaya geldim bile. Sende stres yapma😊 dikkat et tabiki hareketlerine dinlenebildigin kadar dinlen. Allahın izniyle hic birsey olmaz insallah😗
Aylin20 YcelMlayimYldrm cok cok geçmiş olsun sizede rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin cok teşekkür ederim rahatladım zaman ayırıp yazdığınız icin