mmylmz 20 şubat perşembe 823 beta, 24 şubat pazartesi 2835. 4 kat artmamış gibi varmı böyle yavaş ilerleyen betası olan annemiz :(((
annee27 mmylmz tekrar tekrar takip et canim 2 gun sonra birdaha baktir bakalim ultarsyondan kese gorundu mu ins. Guzel olur hersey 😊🙏
UrasEgeninannesi mmylmz yavaş mı artmış? Bu artış gayet güzel. Beta hcg yi bu kadar takip etmenize de gerek yok zaten riskli bir durumunuz yoksa. Herkesteki artış miktarı farklı olabilir ama sizin artışınız sağlıksız görünmedi. İnşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur 🤲🏻
Esila300920 mmylmz 1000 in üstünde olduğunda kimsayal gebelik olmaz diye bir şey okumuştum. Belki tam 48 saat geçmemiştir. 1.5 kat artması normal karşılanıyor diye biliyorum.
mmylmz annee27 kese bugün göründü şükür iyide dedi ama beta bakmıştı. beb gecen perşembe yaptırdım. 823 tü pazartesi yanı bugıne 4 kat artması gerek. artmamış 3 kat artmış doktor birşey demedı benım hesaplarıma göre böyle :(
mmylmz UrasEgeninannesi rısklı gebeyım. doktorum ondan tekrarlatıyor testi. bana fazla artmamış gubı geldı ondan sormak ıstedım cok cok teşekkurler
Kbra7777 Keseyi görmüşsünüz zaten betanın bi önemi yok ki artık haftaya bebeği diğer hafta kalp atışını duymanız gerekiyor kendinizi boşuna üzmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💜
mmylmz Kbra7777 progesteron düşük dedi ılac verdı. betayada düşük demedı ben kendı hesaplarıma göre düşük geldiği ıcın sordum :( cokk saolun
Kbra7777 mmylmz bence böyle yaparak kendini üzme canım kese gözükmüş rahat ol boşver kendini ne kadar sıkarsanda her şey olacağına varacak stres yapma lütfen