minnakfasulyecim Kızlar ben migrosun bezini almayı düşünüyorum hem uygun hem mühendisin oğlu sayfasında incelemişler içeriğini. Kullanıp memnun kalmayanlar var mı?
Kbrbydk minnakfasulyecim bende sleepy ile başlayıp sonrasında belki minies ile devam etmeyi dusunuyorum son zamanlarda eskisi kadar iyi değil diye yorumlar gordum ama bilemiyorum.
A_S_K minnakfasulyecim Sleepyle başladık inanılmaz sızdırma yapıyor çok sırılsıklam oldu kızım. Bimin bezine geçtim. Mükemmel bir bez gece bağlıyorum sabah alıyorum çok severek kullanıyorum. Minies de çok iyiymiş. Şimdi baby turco deneyeceğim. Bimin bezi 5 noya kadar vardı. Kızım biraz tombik olduğu için küçülmesine az kaldı bezin ç. Baby turco bakacağım. Katkısız uzun süre kullanım en doğallarından biri kuru tutması da cabası 😊 Molfix çevremde pişik ve sızdırma sorunu yaşayan çok oldu. Canbrbe pişik yapıyor zaten. Prima premium care iyi deniyor.
Elfnsm Goon çok güzel bez bence molfix de iyi ama migros bezi iyi olmadığını duydum tabi ciltten cilde fark edebilir denemek lazım
Bdee07 Merhaba ben molfıx aldım ilk zaman için kızımın cildine iyi gelirse çoklu almayı düşünüyorum 3 4 aylık oluncada migrosun bezini almayı düşünüyorum denicem güzel olursa migrosla devam edicem olmazsada molfixle devam
masalsii Deletedmom124 şuan goon mu kullanıyorsunuz bende prima premium care kullanıyım diyorum ama 🤷🏼♀️
Yakamoz__gul minnakfasulyecim kardeşim kullanıyor gayet memnun hiç bı sıkıntı yaşamadık. Ama bi arkadaşımda kullanıyor onlar sadece biraz kaba durduğunu söylüyor