PrensTaha Rukiye29 enfeksiyonla başım belada normalde hiç yoktu bi anda çıktı. 26 olacağız inşallah. Düz yatamıyorum nefesim daralıyor.
masalsii Rukiye29 birçok şeyi bitti bikaç kücük eksiği ve benim eksiklerim kaldı 🥰 tekmelermiz gittikçe güçleniyor çok güzel bi duygu ❤️
Oykutoskuzey Rukiye29 bizde 25+2 haftaligiz dünden beri mide bulantısı ve sol boşluk kismimda ağrı oluyor geçiyor tekrarlıyor neden acaba
Mom46 Odası hazır bir kaç takım oğluma kıyafet ve bnm doğum çantam kaldı Aşırı ve can yakıcı tekmeler gün içinde sürekli yer değiştirmelerle devam ediyoruz 😍🥰🥰birde bel ağrım ve kaburga batmam çok oluyor 😐
Ay-se-tufnk 25 hafta olduk dha bisey almadim biraz daga gecsin komple alcaz. Geceleri uykusuz gcyr kalp carpintisi bel agrisi vajinal agri 😔
Nurunilkmucizesi Ay-se-tufnk kasık agrinizda varmi :( benım birgün bel birgün kasık korkuyorum böyle olunca Allah yardımcımız olsun
Leyla508 Ay-se-tufnk ben 2 gündür kafama 2 yastık koyuyorum nerdeyse oturur pozisyonda gibi uyuyorum ama bel ağrımı geçirdi sürekli agrıdan uyanıyordum
Meliskaya PrensTaha bendede.oluyor enfeksyon bi gecirtemedim sürekli beni buluyor sol kasigimin agrisindan uyuyamaz oldum
Ay-se-tufnk Nurunilkmucizesi oda oluyor bide bende kabizlik var baya ne yaptıysam gecmedi. Vajinal agrim oldu bu son gunlerde doktora gittim rahimde gevseme var dedi istirahat verdi zaten dinleniyorum hicbisy yapmıyorum anlamadim
Busrat_ Benim bugun 24 haftalik kizlar aşagda hissetyorum bebegimi normal mi vuruslar daha sert ama oyle yer degistirmelerini falan hissetmiyorum daha normal mi ilk gebeligim
Nurunilkmucizesi Ay-se-tufnk Kabızlık için doktorum bana magnesia saba verdi inan güzel geldi ve zararli falan değil içinde magnezyumda var lütfen doktoruna danişarak buna başla. Büyük abdestini yumusatiyor bride su ne kadar içebilirsen oda cok yardim ediylr
Nurunilkmucizesi Ay-se-tufnk biliyormusun bende hep yattiğim halde banada servika kısaldi dedi. 35mm den 31mm inmş. Yine yatiyorum , ama arada kalkıo yürüyorum cok yatmakta iyi değil diyorlar. Ne yapıcami inanın şaşirdim.
Leyla508 Ay-se-tufnk evde kurutulmuş kayısı kurusu benim kabızlıgıma cok iyi geldi 25 haftalıgım şimdiye kadar kabızlıkla ugrasıyordum 1 haftadır cok rahatım
Arzuarzu 27 haftalık olduk daha çoook eksiğimiz var , bi odası gelicek ay başı o kadar😁 Bel ağrılarım ve vajinamın kemikleri ağrıyor onun dışında bi sıkıntımız yok şükür🤲🏻
Ay-se-tufnk Leyla508 ben direk saga sola donup uyuyordum ama dun gece sola donem dedim yavasca bir baktim kalkamadim sol gogsume agri girdi sizim sizladi cok korktum kalp krizi geciryrm sandim mahfoldum esimi uyandirmaya bile kalkamadim sonra gecti şükür
Ay-se-tufnk Leyla508 canim ben kuru kayisi aldim yedim incir yedim kayisi suyu ictim bos hic etki etmedi malesef
Leyla508 Ay-se-tufnk bende hazır kayısı kurusu almıstım hiç etki etmemişti kendi kuruttugumı yemeye başladım inanılmaz etki gösterdi