Prenses39 Mevaaaa5555 kese beta hcg 1500 geçince görünüyor 1500 altında görünmüyor beta hcg kaç olduğunu biliyor musun büyük ihtimal görünür kese
Minikkuzu Mevaaaa5555 kalp atışı biraz daha ileriki haftalarda duyuluyormuş bende bugün uygulamaya göre 6 haftalık hamileyim muayene oldum ama keseyi göremedik perşembe tekrar gidicm inşallah , sağlıkla kucağımza alırız inşallah 🤲🏼
Kdzeregli Mevaaaa5555 kese görünür ama kalp atışını 6 veya 7. Haftada duymuştum herkeste değişiyor sanırım🙏🏻
Ga0312 Canım merhaba ben tam 5 haftalığım geçen hafta yani 4 haftalık Ken öğrendim hamile olduğumu ve keseyi gördük. Bugün yine keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık kalp atışı 6 ve 7. Haftalarda duyuluyormuş en erken
Kvlkgzmerhn Ben 5+3 de karından görmedim kese bile yok dedi vajinal baktı gördü keseyi 7+4 de yine goremedi vajinal ile bebek ve kalp atisi göründü artık
MCY Kese 5.ci haftada görünür kalp atışı senin bünye yapına göre ben 6.haftamda duymuştum kalp atışını 🦋
Sedocan Ben beş haftalıkken gittim alttan baktı bebek ve keseyi gördü karnımdan görmedi 10 gün sonra gidip kalp atışını dinledik
bilaloguzunannesi Mevaaaa5555 ben 7+3 günlükken gitmiştim hem kalp atışını duyduk hemde bebeğimizi gördük ❤