Kaderbur Kızlar, 5+2 gunlugum Adet sancısı gibi sancım oluyor hafif hafif yokluyor bazen bıçak gibi giriyor, sizce bu normal mi sizdede buna benzer ağrı oluyor mu, çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim
BusraSY Kaderbur Evet normal canım aynısını yaşadım 7 haftalık olduk ama bazen daha ara ara oluyor. Doktorum normal dedi bebek yerleştiği için... Benim ağrım hep belimden doğru giriyor ve direk eşime sıvazlatıyorum çok rahatlıyorum denemenizi tavsiye ederm belki sizdede işe yarar 😊 sevgiler
Mihribank Kaderbur bende 11+2yim. 6. 7. Haftada falan baya oluyordu. Şimdi azaldı biraz daha korkacak birşey yok yani😊
Nurcngel Kaderbur Canım bu 3 ay böyle olurmuş adet olacağın günler olurmuş ağrılar benmde hala oluyor
Kaderbur BusraSY Allah razı olsun gerçekten içimi o kadar ferahlattın ki , Allah bebegimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah 🙏😌
BusraSY Kaderbur Aminnn aminn inşallah sıkıntı yapmayın ama baktınızki içiniz rahat olmuyo doktorunuza danışın. Ben sancıdan kıvranıyordum ama daha ilk haftalarda oluyordu öyle şuanda o kadar şiddetli yaşamıyorum😘😊
BusraSY Tugba33 geçtiğimiz hafta 6+2 de doktora gitmiştim ve ultrasonla bebeği gördük doktorum haftaya inşallah kalp atışlarını duyacağız dedi. Yarın gidicem inşallah duyabiliriz. 🙈🤗
Tugba33 Kaderbur çok şükür inşallah kalp atışlarını da duyarız bende de mevcut değil hala sabırla bekliyorum
Kaderbur Tugba33 sakin kalmaya çalış sen tedirgin oldukça bebekte etkileniyor,eğer birşey yaşanacaksa onu zaten görürüz Allaha emanet olsunlar o yüzden
kubranur58 19 haftaliğim hala kadıklarımda ağri oluyor bebek büyüdükçe de bunlar iyi günler bence dua edelim