civcivimmm Kızlarr ikili teste göre cinsiyet tahmini yapılıyodu ya aşşağıya bırakıyorum sonucu bakabilirmisinizz? Bide ben bu testi verdiğimde 12.haftamdaydım usg ye görede 11+6 yazıyodu usg kağıdında ama bu testte 11+3 yazıyo gebelik yaşı sizce nedenn? https://i.imgyukle.com/2020/02/24/nvv97c.jpg
Egeliiii civcivimmm 50 altı erkek üstü kız konusunu diyorsunuz sanırım gerçek değil benim 129 çöktü ve bebeğim erkek ☺️
civcivimmm Prenses39 hayır tabiki doktor o gün kağıda 11+6 yazdı usg dede öyle çıktı ama ikili taramaya 11+3 yazmışlar yanlış mı yazılmış yoksa ikili taramadaki değere göre mi öyle çıktı diye merak ettim yoksa sorun değil
1989-- civcivimmm doktor bi kagit veriyor bu kan alindigi gün doktorun yazdığına gore geciriyorlar bu teste yoksa testte çıkmıyor kac haftalik oldugu
1989-- civcivimmm o cok onemli degil aslinda onemli olan ense kalinligi ve sizin yasinizin dogru yazilmasi
civcivimmm Faray beta değerine göre yapıyolar yeni türedi oda 50nin altına erkek üstüne kız diyolarmış ama benim değer bi seğişik o yüzden çözemedimm
civcivimmm Egeliiii evet canımm aynenn onu diyorumm benimki zaten 71binli bi rakamm çok yüksek yani ondan idrak edemiyom 🙈
civcivimmm prensannesi_ hayırlısıı olsunn canımmm kaç haftalıkken öğrendinn🥰 bende çok merak ediyorum ya bidahaki kontrolüme 3 hafta var daha ozaman canı göstermek isterse öğreniriz bizde inşallah şuan 13+3teyiz biz
prensannesi_ civcivimmm cnm ben de dün öğrendim 12 haftalikken tahmin yapmıştı dünde erkek dedi sonucu baktığımda sonucum 21 di