leylakrcpncr Selamün aleyküm arkadaşlar bebek görmeye gelenlere verilmek için hediye önerebilir misiniz magnet dışında anlamlı hediye ve temin edebileceğim adres önerebilir misiniz 😊🙃
Nururuk leylakrcpncr biz kendimiz evdeki sukulentlerden koparıp minik saksılara ektik canım süsledik falan, isimli kurabiyeler yaptık bayatlamıyor onlarda,. Birde kendim makrome anahtarlıklar hazırladım. Hepsini biz yaptık uyguna da geldi açıkçası
Efuchama leylakrcpncr sukulent vericez biz çünkü anlamlı geldi annem söyleyince fazla bakım istemeyen bi çiçek hem de herkes evinde güzel bi yere koyabilir magnet vs şeyleri ben bile evime koymuyorum bi kutuda saklıyorum
Fidan3594 leylakrcpncr bende sukulent yaptırdım yaşamı temsil etsin diye. Birde paketlere tek içimlik kahve ve isimli çikolata koyup bağlayacağım. Makrome ipi aldım ama anahtarlık yapamıyorum 😭
Efuchama leylakrcpncr internetten de alınabiliyor bize yalovada bahçecilik yapan bi ablamız var o getirecek ama sorabilirim eğer ilginizi çekerse
Ebruomer1003 leylakrcpncr ben tohum ve renkli akide şekeri dağıtmayı düşünüyorum kızımın adıyla ekilip büyüsün tohumlar
asmitaskiran Ben instagramda rockandluxury sayfasından annem ve kayınvalideme terlik yaptırdım babaannesi anneannesi diye 🙈 bir de anahtarlık kolonya seti yaptırdım fiyatları çok uygun ve birebir her gün her detayda şöyle yapalım mı böyle olsun mu diye mesaj attılar
kalbiyolojikanne leylakrcpncr canım instagramda syfamız var düşünürsen fikir olur belki @ayhediyee ismi tasarım hediyeler var bakmak istersen