meralburak Hellotutu illaki süt içmek zorunda deilsiniz yogurt yeyın ayran tüketin peynır yeyın maksatınız sütten kalsıyum almaksa. Bebeğe ceviz antep fıstığı tuzsuz badem kaju fındık ıncır yeyın duzenlı bı hafta bakın nasıl kılo alıyor. Ayrıca sızde gereksız kılo almamış olursunuz. Pekmez tuketın. 😘 😘 Nesquıkli süt sağlıksız kılo aldırır... Yapmayın etmeyın yahu
Akdenizbebisi Tumurcuq mecbur yapıyorum ya evde bana yardım eden kimse yok haftada bir süpürmeye çalışıyorum evi lavaboyu haftada 1 yıkıyorum içim içimi yiyor resmen 😔😔 şimdi de odası için kıyafetlerini odasındaki herşeyi yıkıcam ütülücem bu hafta tek başıma 😔 annem vs görünce ev temiz diyor içimi rahatlatmak için 😏😏
Akdenizbebisi Tumurcuq çok yorumlamaya çalışıyorum 🤷🏻♀️ Haftaya gidicem hastaneye inşallah güzel şeyler söylerler 😔
deletedmom815 Ben de cevizli sucuk, pekmez, süt, yoğurt, gün de 2 yumurta,badem, ceviz,fındık, mercimek çorbası, tahin,patlamış mısır, vitamin ilaçlarım faydasını gördüm tavsiye ederim.
Bebegiimle Tumurcuq bende burda cok okoyordum faydasini gören varmış başladım bende inşallah faydası olurr🤲🏻 ama süt icemiyorum demişsin ya nesguikli icebilirsin süt tadi gelmiyor çok güzel
Bebegiimle Ga0312 bunu ilerleyen haftalarda yapsan daha iyi olur bence çünkü kimisi ciddi kilo aldiriyor diyor haftan erken bence ben 30 haftalik oldum yeni başladım 😊
Tumurcuq Akdenizbebisi inşAllah canim..sen nesquik ic fayda olcaq bak neler soyluyorlar yani kilosna😁
Bebegiimle Tumurcuq canim ben yeni deniyorum ama burda bi kac arkadaş ciddi faydasını gördüğünü dile getirmişti bakalim bende de fayda edecekmi🙆♀️
Akdenizbebisi Tumurcuq ayyy inşallah çok kilo almış olur 😅 ben toz değil diğerini koyuyordum süte oda 2 3 kere yaptım 😅
UraSsmom Tumurcuq Şeker oranı çok o içeceklerde ilk duyduğumda bana da mantıklı gelmişti ama sonra düşündüğümde hiç içmedim