kizlar merhaba ben sadece kan testiyle takip ettim gebeliği mi çok şükür kan değerlerim artması gerektiği gibi arttı iki kimyasaldan sonra tek taraflı kasık ağrım ve göğüs ağrım dışında bir şikayetim yok göğüsler yana doğru genişledi ve ikisininda yanları ağrıyo ellenmiycek şekilde okadar aciyo ne sutyenle durabiliyorum ne sutyensiz her türlü aciyo iki üç gündür mide yanması oluyo birfe okadar günlük sabah akşam olmak üzere progestan fitil kullaniyorum 100 luk coraspin içiyorum bide ocean mummy içiyorum bol bol su icip ceviz yiyorum her hangi bir şikayetim yok bekliyorum biraz daha geçmesini ki en azından biraz büyümüş olsun hem keseyi hem bebisi görmek için çünkü biliyorumki hemeb gitseydim keseyi belki görüp belki goremezdim bu sefer acaba kese olcakmi hafi onu gördüm sonra acaba bebek oluscakmi bu streslere girmemek için beklemeyi tercih ettim aklıma ister istemez kötü seyler geliyo tabi korkular var ama kötü düşünüp kötüyü çağırmak istemiyorum o yüzden rahatım sizce bekleyerek doğrumu yapıyorum