miracanne Ben tencerelerimi almak için falan uzanıyorum kolumu kaldırsam ablam çocuk emzikten düşer yapma uzanma falan diyor 30 haftalık oldum içime kurt düşürdü bi sorun olur mu
Hatice_mustafa miracanne Canım bebeğin senden beslenmesi ne diyorlar benim annemde çok der bebekten emzik kopar , çıkar var öyle bişey ve erken doğumla sonuçlanıyormuş bebek beslenemediği için . Dikkatli ol yani bizde dikkat ediyoruz bunda kötü birşey yok yarın bizde başka gebeleri uyaricaz...
Nevinnn miracanne bebeğin eşinden bahsediyorlar emzik derken eski nesil öyle diyo uzandıkça bebek eşinden ayrılır beslenemez ve erken doğum.olur allah korusun o yüzden söylüyorlar ve haklılar canım dikkatli ol
Bsrlmnemr miracanne bebeğin eşiğinden bahsediyorlar uzanırsan çıkabilirmiş bebeğin soluğu kesilebilirmiş. Bir yakınımın başına geldi ölü doğum oldu Allah korusun.. Moral bozmak için yazmadım dikkat edin diye yazdım. Rabbim kimseye acı yaşatmasın
sinber Ellosluk miracanne plasenta (bebeğin sana bağlı olduğu kordonu yani eşi) halk dilinde emzik derler canım kopma ihtimalini söylemiş
Ellosluk Ya ne emziği canım kardeşim,bebeğin emziği mi olur😘aslında yükselere uzanmama sebebi bebek anne rahmine yerleşiyor bu süreçte sana tutunacak .Kanaman ya da düşüğün olmasın diye yükseğe uzanma,ağıt kaldırma
miracanne Ay çok tatlısınız çok çok teşekkür ederim cevap verenlere inşallah bişey olmaz doktor muayenemde soracağım bakalım 😍😍
miracanne Bsrlmnemr ama bişey söylemek istiyorum tekmelerimiz falan gayet normal karın ebatım falan yani öyle olmuş olsa nasıl tekmelesin
Deletedmom317 miracanne benim kaynanamda der hep uzanma dikkat et diye. Üzüm yaprağı toplarken kanaması olmuş 38 haftalık bebeği ölmüş karnında. Uzanmak iyi değilmiş. emzikten düşme diyorlar eskiler