Tatlis mucizemibeklerken17 canım yeni evli sayılırsın yaşın da hamile kalamayacağın bir yaş değil..stres yapıyorsun boşuna😘😘😘
mucizemibeklerken17 Tatlis evet ya elimde değil, bi an unutuyorum böyle aman diyorum bi an takılıyorum. En güzeli hem zihin hem beden olarak yorulmak 😄
Nurak mucizemibeklerken17 canım geç döllenme olabiliyor ben adetim geçtikten iki hafta sonra testte gorebildim cift cizgiyi
Tugceecikk mucizemibeklerken17 erken yumurtladığın için geç döllenme olamaz yani geç yumurtlarsn adete yakın geç döllenme olur gibi sonradan adetin bir hafta geçikince çıkar mesela canım sen takip etmişsn yumurtanın çatladığı günden itibaren say 14 15. Gün sonra test yaparsn
Nurak mucizemibeklerken17 canım benim adetlerim sürekli geciktigi için yumurtlama tarihlerini bilemiyodum ki zaten 8 ay korunmasız ilişki sonrasında hamile kalabildim
mucizemibeklerken17 Tugceecikk kuzum 2 gün önce tekrar yaptım, aşırı silik hayalet gibi çıktı. Pazt kan vermeye gidicem artık
mucizemibeklerken17 Nurak anladım kuzum, ben ovulasyonla takip ediyordum hep, inşallah bize de nasip olur 🥰
Havva23 mucizemibeklerken17 ben adetime 6 gün kala yaptım negatifti tam adet olacağım gün yaptım çift çizgiyi gördüm 😊
Elfcelik mucizemibeklerken17 canım çok sevindim hayalet çizgi çıkmasına . inşallah koyu halinide görürsün :) mutlaka haberdar et. olmazsada hiç üzülme canım benim yaşada takılma 37 yaşındayım :) sen kafanı rahat tutmaya bak . sevgiler :)
Nurak mucizemibeklerken17 inşallah canım dualarım seninle Rabbim en hayırlısını ve en sagliklisini nasip etsin bir an önce 🙏
Poyraz_basak mucizemibeklerken17 benimde bugün adet tarihim yapmıyorum daha test sen çok erken yapmışsın kafaya takma çok inan takınca sonuç kötü oluyor 2 kayıptan sonra artık umursamamaya çalışıyorum Allah'ım olmayan kim varsa doldursun önce karnını sonra kucağını ins 🙏🙏
mucizemibeklerken17 Poyraz_basak 😞😞😞 canım benim, çok haklisin.. En güzeli kan testi verip önüne bakmak. Rabbim hakeden herkesin kucağını doldursun inşallah 🥰
mucizemibeklerken17 Elfcelik pazartesi kan testi vericem artık en güzeli öyle sanırım 🙈 ya çok tatlısın, çok teşekkür ederim.. Yaş önemli değil aslında gerçekten.. Önemli olan her şeyin sapasağlam ve sağlıklı ilerlemesi 🐣
Busraaaomerdmr mucizemibeklerken17 çakşır otu kullanın yengem bu ay kullandı daha adet olmadı ve HCG 50 çıktı büyük ihtimalle gebe 🤲🤗