Masal10 Merhabalar nasip olursa haftaya doktorum ikili tarama testini ve ense kalınlığı ölçülerine bakacak.. bebeğimin ultrason resminden bunu anlyabilirmiyim?? yani ense kalınlığı, ikili tarama testinde Çıkar mı? Yoksa ultrason ölçüsünde mi belli olur??
pink01 Masal10 ultrasonda bebeğe bakarken doktor ölçüyor cihazda burun kemiği ile ense kalınlığını özelse hastane sanada söyler uğraştırmadan yorumlar sonra kan alıcaklar down sendromu riski ne kadar var diye
Misssimsek Masal10 ikili taramada detaylı ultrasonla bakıyorlar canım normal doktor odasindakiyle değil ve doktor zaten söylüyor herşey normal yada bi sorun var diye. Sonrada kan sonucuna göre ikisini kıyaslayarak risk değerlendirmesi yapıyor. Senin ultrason resminden anlam an biraz imkansız yani
Sevgigursoy Masal10 ultrasonda doktor kendi ölçüyor ama zaten sana rapor veriyor söylüyorda ölçerken şu kadar diye
Masal10 pink01 özele gidiyorum ama bugünki ultrason resmi bi garip geldi bana... başın arka kısmında küçük bi sıvı gibi bişe var .. kafam karışık
fosforlukalem Masal10 Boynunun duruşundan olabilir. Haftaya gittiğiniz zaman naval kemiğine, ense kalınlığına bakıp bilgi veriyor doktor. Eğer riski yüksek görürse kan testi öneriyor birkaç gün sonra çıkıyor 😊
Yaseminozel Masal10 canım o her bebek çte var bende 13 haftalığım benim bebeğimdede var şimdi resim yüklerim içini ferah tut
Masal10 Misssimsek internette örnek resimleri görünce kötü oldum.. 😓Allahım inşallah bebeğim sağlıklıdır.. anne olmak işte..
Anlklc Masal10 doktorun ölçüm yaparken illa bisey söyler normal veya anormal diye.hadi normal olanı söylemese bile anormalse kesin bisey söyler. sıkma sen canını
Masal10 Yaseminozel Allah razı olsun canım.. çok teşekkür ederim.. belki fotoyu görünce içim rahatlar😁
RuzgarsMommy Doktor ultrason dan incleeyip asistanina yazdiriyor ense kalinligi burun kafa popo ölçülerini herşeyi bi sayfaya yazıp vermisti bana ultrason fotografindan senin anlayacagin bisey degil canim Birde kan veriyorsun
Masal10 Yaseminozel google ımgyükle yazıp açılan sayfaya fotoyu yükleyin, daha sonra ekranı aşağı kaydırıp fotonun yanındaki linki kopyalayıp buraya yapıştırınız..
Yaseminozel Masal10 bi türlü olmadı canım ınstagramdan mesaj atarsan ordan yolluyum yaseminin_hobi_dunyasi