Ecek Ya bende haziran 24 tahmini doğum zamanım gerçekten hastane için ne alıcam ne giydirsem olur hiçbir fikrim yok kısayla üşür uzunla terlermi kaç takım götüseö hastaneye bilemedm :(
Mutluluk_ medine_altntss22 Canım ben 13 gün önce doğum yaptım hemşireye vermek için 5li hastahane çıkışı bı çıtçıtlı atlet bi normal battaniye ne kalın ne ince bı bebek bezi bunları jilatin poşete koydum
Mutluluk_ medine_altntss22 yok canım biz bı sıkıntı yaşamadık yanlış hatırlamıyorsam 5. Günde göbeği düştü zaten bide ben 38 hafta da doğum yaptım boyu iyiydi oğlumun sadece 2540 gr doğdu çok şükür herşeyi sağlıklı kıyafeti rahattı çıtçıtlı sorun olmadı bizde
DeryaToprak medine_altntss22 ben isme özel 10lu bir hastahane cıkısı yaptırmıstım canım kısmetse onu vereceğim artık içinden neyi seçip giydirirse hemşire hanım şansımıza
medine_altntss22 DeryaToprak ilk elbiselerine kan faln bulaşıyormuş o yüzden isimlileri daha sonra giydirmek daha iyi olur die duydum temiz kalması açısından ama yinede kendin bilirsin canım ☺️