Minnakbebisim Kızlar 23 haftalıkken gittiğinizde sorun oldu mu? Bakıldı mı? Önceden gelseydin diyen doktor oldu mu?
Sevgigursoy Minnakbebisim bugün gidicem akşam 9 da valla korkuyorum kötü bişey dicekler diye dua edin ya ben biraz pimpirikliyim 🙄
arslanmerve57 Minnakbebisim 23+2 de gittim tam tersi doktor çok iyi bu haftada gelmen bebek daha iyi gelişmiş dedi☺️
Minnakbebisim Cigerciemo doktor bakması gereken herşeye baktı mı, fazla büyümemiş değil mi? Çok sevindim şehir dışına çıktım bende döndüğümde 23 haftada olacağım doktora gideceğim 😊🙏
Minnakbebisim Sevgigursoy canım Allah korusun kötü şeyler düşünme, herşey çok güzel çıkar merak etme. Allah hepimizin bebeğimi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏🙏❤️ iyi şeyler düşün iyi olsun 🥰
Happymama Minnakbebisim herseyine cok guzel bakarlar merak etmeyin 24 ten sonra pek iyi goremiyorlar sanirim. Gec anomali taramasi diye adlandiriyor doktorlar. Tam kivaminda sizinki tatlis tatlis gorursunuz yumurcagi herbisini 😁
Ktprk Minnakbebisim 19 ve 24 haftalar arasinda detaylı ulturason yazıyordu benim doktrmn kapısında bende 23 haftada gittim birsey demedi canım😊
Minnakbebisim Ktprk çok sevindim bende rahatlıkla gidebilirim çok teşekkür ederim canım çok sağol cevap için 😊🙏
poyrazsmom_ Minnakbebisim ben 23te girdim canım hiçte sorun olmadı her yeri çok net bi şekilde gözüktü doktorda ölçümlerini çok rahat bi şekilde yaptı 24. haftaya kadar gidebilirsin😘
Minnakbebisim poyrazsmom_ çook teşekkür ederim cevap verdiğiniz için gönül rahatlığıyla giderim artık 😊🙏
poyrazsmom_ Minnakbebisim o kadar güzelki öyle izlemek 😍 Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım🙏🏻
Maviss35 Minnakbebisim valla ilkinde şehir değişikliği nedeniyle 23 haftalıkken gitmiştim bakmıştı her şey yolunda demisti baska da bisey dememisti