Hikayeme başlayayım bende sabırsızlıkla 🙈
40 haftamız dolmuştu artık minik oğluşumla çatı muayenesi olduğumda normal doğuma uygun demişti doktorumuz 21 şubat cuma günü kontrolüm vardı muayene olduğumda suyunun azaldığını söyledi doktor nst de sancım çok az çıktı hiç açıklık falan da yoktu cumartesi gelin suni sancıyla başlayalım doğumu dediler tabi insanda heyecan stres karmaşık duygular 🙈 sabahı zor ettik gittik hastanemize yatışımız yapıldı suni odasına aldılar nstye baktılar ilkte sancı az 20 30 yok denecek kadar suni sancıyı bağladılar yarım saat oldu hiçbişey yok ne ağrı ne Bi açılma kasılma sancı hiç çıkmıyor 4 saat boyunca bekledim ama hiç sancı etki etmedi aynı 20 30larda açılma yok öğlen oldu doktorumuz baktı sancı yok açılma yok sezeryan kararı verdik insan o anda ne yaptığını anlamıyor bile kavuşmaya az kalmıştı artık minik oğluma 😍 beni hazırladılar ameliyathaneye götürdüler içeride hemşireler var seni hazırlıyor soğuk baya içerisi sen sağa sola bakıyorsun ne olacak diye stres içindesin orda herkes rahat alışılmış ortam sohbet muhabbet 😂 anestezi uzmanı geldi spinal oldum belden aşağı uyuşturdular zaten iğneyi vurdukları gibi kaynar su döküldü sanki belimden aşağı sonrada zaten uyuştum yatırdılar hazırlıklarını yaptılar doktor beyi çağırdılar başlıyoruz dediler dua okumaya başladım tabi o sırada bekliyorum Bi taraftan sonra hoşgeldin emir ali dedi hemşire başladım ağlamaya ama oğlum maşallah çok uslu çok azcık ağladı sustu sonra temizlediler getirdiler başucuma ama nasıl güzel kokuyor anlatamam size o kadar güzel bi an ki rabbim isteyen herkese nasip etsin o anı yaşamayı 🙏 sonra giydirmek için götürdüler benim dikiş işlerim bitti sonradan odamıza çıktık oğlumla çok şükür ikimizde iyiyiz sağlıklıyız 🙏 odaya geçtikten sonra o kadar çok titreme oluyor ki insanda yanınızda mutlaka yelek hırka bişeyler olsun titremekten konuşamadım baya Bi zaman sonra geçti tabi ki uyuşukluğum gittikten sonra ilk kalkış için geldi hemşire burda okuyordum baş dönmesi çok oluyor karşıya bakarak kalkın diye sohbetler okumuştum kalkarken karşıya bakarak kalktım dikişlerden zor oluyor ama hiç baş dönmesi yaşamadım çok şükür kalktım biraz yürüdüm sonra geri yattım sıvı gıdayla ilk günümüz bitti çok şükür 🙏 çok uzun oldu ama hep yazmak için sabırsızlanıyordum 😂 birşey söyleyim tecrübe olarak sonda takmak isticekler ben ilkte bilmediğim için taktırdım çok acımadı ama biraz yanma oluyor o yüzden uyuştuktan sonra da takıyorlarmış. Benim hikayemde böyle işte okuyanlara çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin en güzelini 🙏 sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabildiğim kadar yardımcı olurum 🥰