elif41asel Kizlaaarr ben oglusumun kıyafetlerini yikicam ama alerji uzmanı programı var 285 dakika galiba ve 60 derece çok değil mi acaba siz hangi programda yikiyorsunuz😊
Ceylan35 elif41asel canım çok uzun program gibi geldi bana bende bebek programı var ona atıp 30 da yıkamaya düşünüyorum herkezde öyle yikamis burda 60 da yıkama çok çekme olur
Hatice_mustafa elif41asel Benim makinemin bebek bölümü var oraya aticam zaten ütü de önemli mikropların kırılması canım.
Hamideersin elif41asel elde yıkama programında 30 derece olmalı 1 saatte yıkadım eğer deterjanli kalırsa ekstra durulama yaparsiniz
elif41asel Ceylan35 ya benim bebek programım da bana uzun geldi açıkçası vestel makinamin adı bebek bölümü buymuş bende öyle düşündüm
elif41asel Hamideersin bende 30 derecede yıkayın dedim ama genelde makinalarda bebek bölümü var ama benimki çok uzun bi de çeker felan😊😂
Hatice_mustafa elif41asel Desenlerine bişey olmayacak ürünler ise önemli deil o canım desenlerine dikkat et ben hepsini düz atıp ütüleyip askılarına geri ascam.
Hamideersin elif41asel benimki de 3 buçuk saatti bebek programı giden elektriğe suya yazık o kadar saat bide çekme riski var elde yikamadan çok memnunum mis gibi oldular
sokomel elif41asel bahsettiğin program dezenfekte ediyor herhalde. 😅 bence gerek yok, kıyafetler deforme olabilir, çekebilir. zaten temiz sonuçta, ütüyle de buharda temizleniyor. o yüzden ben 1 saatlik programda 30 derecede yaptım ilk yıkamayı.
elif41asel sokomel 😂😂 katılıyorum çok uzun program spor giysiler de yıkarım o zaman 30 derece ya da elde yıkama ile 🙈😂
elif41asel Hatice_mustafa bende artık çantamı hazırlamam lazimmis bugün herseyini yikicam ama acayip cekiniyorum bir şey olur diye 😊 Allah hepinizden razı olsun ya 😍
Ipek86 elif41asel canim 60 derece cok hepsinin sekli degisir🙈 ama 30 derecede öyle 1 saatlik programin varsa iki kere arka arkaya yika istersen. Giydirmeden önce nekadar cok yikanirsa okadar iyi üstlerindeki maddeler gidiyor
elif41asel Ipek86 ya aynen bende 69 dereceden korktum açıkçası cidden hani bir şey olur diye 😊 bende herseyini yıkarım bi de şu renklilerden acayip korkuyorum
Prens_annesiyim elif41asel yeni kıyafet olduğu için ben 30 derecede yıkadım deyerjanimda çok iyiydi o yüzden sıkıntı olmadı birde yüksek buharda utulersen sıkıntı olmaz 60 da yikamana gerek yok
Babyone elif41asel renk gecısını onleyen kagıtlar var bende onlardan almayı dusunuyrm. Zaten genelı acık renk kıyafetlerın ama ben nolur nolmaz dıye almayı dusunuyrm
Ipek86 elif41asel ben yurtdisindayim, akan renkleri tutan bezler var ondan kullandim. Yani acik renk, beyaz, koyu ayirdigim halde renk akmiS o bezler sayesinde karismamis.. Belki migros carrefour gibi yerlerde vardir
Prens_annesiyim elif41asel dalan roxy çok güzel gerçekten eşim yumuşatıcı da almış uni baby diye ama dalan roxy bitkisel yağlardan yapıldığı için yumisatici özelliği var yumuşatıcı almasanda olur ben 2 hafta önce yıkadım utuledim kokusu filan çok hoş kalıcı ben memnunum yani
Babyone elif41asel canm valla ben en dusuk ayarda ve en kısa programda az deterjanla yıkatıcm. Cunku el kadrlar ve kırlı degıller . Kuculurlerse Allah korusun 😅