Deletedmom47 EnginMelikeTrkeri Bende 14 haftaligim kilo almayi birak 3 kilo kaybettim. Istah desen hic yok 😔
EnginMelikeTrkeri Deletedmom47 bende 53 ke hamile kaldım 51 buçuğa düştüm simdi tekrar 52 buçuk oldum 😌
Deletedmom47 EnginMelikeTrkeri istahin nasil ? Benim hic yok 1 yada 2 ogun yiyebiliyorum. Meyve sut flan onlarla duruyorum hep 😊
EnginMelikeTrkeri Deletedmom47 iştahım su 3-4 gündür iyi sayılır günde 2 öğün yiyorum Zaten bi sabah bi aksam
AyeHakanKrk 18 hafta. İşhanım hep açık 1.5 kılo aldım. Zayıf hamile kalanlardanım 52 ile hamile kaldım şuan 53.4
EnginMelikeTrkeri AyeHakanKrk ya bende 52 ile kaldım sayılır sabahları aç karna tartılıyorum 53 çıkıyorum ama aksam 54 kilo oluyorum gun icerisinde bu kadar kilo almam normal mi 😂
Sevde123 Bulantılar bittiği anda kilo alımı başlıyor ben 20+5 oldum 2 kilo almışım sadece tabi hamileyim diye hobidi gırtlak yemezseniz çok almazsiniz😄
Ayseylcn Sevde123 13+3 ama bu zamana kadar ne bulantı ne kusma hiç yaşamadım canım ona rağmen ilk iki ay 3 kilo verdim yediklerim bebişe gidiyormuş büyükler öyle diyor 😂 bu zamana kadar da verdiklerim dışında 1 kilo almışım sadece
Mirzaannesi 24+1 iz 50 kilo ile hamile kaldım şu an 53 kiloyum çok şükür iştahımda çok iyi 5 öğün rahat yiyorum ☺Bebeğimin kilosu da haftasına göre 2 hafta önde👶🏼🤰🏼