bebisannesi063858 arslanmerve57 tam olarak kaç yani canım şuan 15+6 haftalığız ben mi hissedemiyorum anlamiyo muyum acaba bilmiyorum ki
Babyone bebisannesi063858 cok erken canm hıc bekleme bıle. Beklersen canın sıkılır. Pıt pıt seklınde hıssedersn zaten. Ve devamı gelmez. Bıkac hafta snra buyuk ıhtımal gelır ılk hareket endıselnme😊
arslanmerve57 bebisannesi063858 herkeste farklı oluyor 20. Haftalarda hissediliyor genelde. Ben erken hissettim.
bebisannesi063858 Babyone canım valla bilip bilmeyen herkes konuşuyo diyorum daha erken haftam hissetmiyorum ben öyle deyince de değişik değişik bakiyolar endişeleniyorum ister istemez
Karadenizf bebisannesi063858 sıkıntı yapma canım insanlar her türlü bişey buluyor ben de hissettiğimi söylüyorum daha erken değil mi diyen var ben anlamıyor muyum hissettiğimi.. yani hissetsen de hissetmesen de insanlar bişey buluyor :))
Babyone bebisannesi063858 bosuna canını sıkma o haftalarda bebekler cok ufaklar ve baya buyuk bı suyun ıcınde yuzup duruyolar. Hareketlerı baya cok ama senn hıssetmen ımkansz . Bıraz buyucek kı sende karnına gelen darbeyı hıssedıceksn. 21 e kadr hıssetmemen normal . O yuzden bekleme suan strese sokma kendnı😅
Yaman Ben daha çok hissetmiyorum 15 haftalikta birkaç kere kaydığını hissettim onun dışında yok 17+3 üm hissetmiyorum çok yada ben anlamıyorum ben biraz hareketliyimde çok dinlemiyorum heralde 🙂
Kvlkgzmerhn 18.haftada herkes pit pit diyodu oylr olmadi balık kayar gibi icimden biseyler kaydı doktor normal dedi bugün 😌 20.haftada da ilk defa o pıt pıt kelimesini hissettim😁🙏
Dalciesra Kvlkgzmerhn Aynı şekilde bende öyle oldum bugün 20. Haftamız ve 17 den beri seyrelme kıpırtı gibi hissediyorum hayırlı doğumunuz olsun inşallah 😇🙏
Yaman bebisannesi063858 evet cnm bazen pit pit bişey oluyo o anda gazda geliyor karışıyor bnce biz çok dikkat etmiyoruz harrketli oldugumuz icin 🙂 kiminin kaslari sıkı oluncada geç hissedermiş ondanda kaynaklanabilir
bebisannesi063858 Karadenizf vallahi gerçekten insanlar moral bozmak için yaratılmış sanki niye hep böyle yapiyolar anlamıyorum
bebisannesi063858 Yaman aynen öyle sağlıklı sıhhatli olsunlar da geç de hissetsem olur hiç fark etmez ama hayırlısıyla kucaklarimiza alalım inşallah 🙏