Murduyy Çamlıca medipol Ayşe Kavasoğlu, çok tatlı naif bir doktor çokda ilgili, gçen hafta nst de sancım çıktı diye ameliyatt çıkışı kıyafetleryle yanıma nst odasına geldi
nurellaam Aheahe yaaa öyle miiii ne güzell. Benim ilk gebeliğim devam ediyorum ona. Tatlı naif bi kadın. Normal doğum mu yaptınız
Aheahe nurellaam h3m normal hem sezeryan diyim canim normalle basladik amma velakin cocuk plesentadan ayrildi dogum esnasinda kendini ittiremedi ebeler falan yardimci oldular ama cocugun kalp atidlari gittikce duauyor ve bende nefes alamadim apar topar sezeryana alindim o esnada mecburiyetten dolayi ama hic pisman degilim asla cok sirin bir bayan gece nobetciydi orda beninle cok guzel ilgilendi surekli geldi gitti bilmiyorum yogun kendisi ama guzel bence
Utayturku Hediye_Kurabiyem şuan gidiyorum ve çok memnunum. Doğum yapan çok tanıdığım var onlarda memnun ☺️
nurellaam eylemc bana geliyorum demişti ama yakın bir tanıdığım yok o yüzden Utayturku biliyorsa söylesin arkadaş:))
Utayturku nurellaam geliyor evet yani tanıdığıma geldi tatile çıkacakken çıkmadan doğurtup öyle gitti :)
Aheahe Hediye_Kurabiyem malesef normalle baslayip sezeryanla bitti cocugumun kalp atislari zayifladi plesantadan ayrildi cocuk ondan dolayi sezeryana alindim ama normal dogimdayken mukemmel destekci sakalar falan guzeldi
Utayturku Hediye_Kurabiyem doğum konusunda özlem hanıma güveniyorum takiptede güzel artık :) kaçıncı haftanız sizin
Aysenurcatikkaya Esmayalcnkayaa bende Ataşehir avicennaya Sibel hanıma gidiyorum ilk doğumumu da orada yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederim 😊
Esmayalcnkayaa Aysenurcatikkaya yarın doğumumu yapıcak sibel hanım Allahın izniyle bende memnunum bakalım☺️
Hediye_Kurabiyem Aheahe bakalım sağlıklı olsunlar da inşallah teşekkürler bilgileriniz için az kaldı benimde 🙈
Aheahe Hediye_Kurabiyem insAllah canim.tek avazda kurtarirsin ben daha yolun basindayim 10+6 dayim 2. Ye hamileyim insAllah senin yollarina gelmeyi banada nasip eder mevlam
Utayturku Hediye_Kurabiyem ooo sizin bitmiş zaten doğum konusunda güvenin benim kuzenimin 3 çocuğunuda o doğurttu :)