Deletedmom47 Kizlar bu durumu yasayan var mi aranizda. Bazi gunler patlicakmisim gibi oluyor bazi gunlerde sanki hamile gobegi degil de yemek gobegi gibi oluyor anlamiyorum. Endiselenmem gerekiyor mu ?
Gamze023 Deletedmom47 ben canım aynı durumdayız ben 22haftalık oldum bazen karnım çıkıyo bazen yok gıbı yumusacık bazen sert anlam veremedım
Gbaslanbay Deletedmom47 ben doktora sorduğumda bebek bazen yayganlaşır bazen toparlanır o yüzden sana öyle geliyor dedi bana
DidemYldrm Deletedmom47 benimde öyle göbeğim yok şu anda bazen de şişiyor sonra iniyor şişkinlik gaz canım o benim haftam 21 i dolduruyorum bu gece
Gulyllu Ayni durum bende de var kızlar 17 haftalığım bazen karnım çıkıyor hemen seviyorum bazen bi bakıyorum cok az göbek var gazdan olabilir şişmeler ama emin değilim 🤔
Gulyllu delettdmom66 hadi inşallah ilk oğlumda insanları hamile olduğuma inandıramıyordum kilolusun sadece diyorlardı inşallah bu sefer karnım büyük olur cok hevesim var
delettdmom66 Gulyllu bebegin sağlıklı olsunda gerisini boşver büyük olsa ikizmi çok büyük karnın var diycekler çokta takma insanlar susmaz senn iç karnn geniştir bnce canmm
Prensesannesiiii Aynı konudan muzdaribim 😏 sabahları iniyo akşamları geriliyo artık şişmekten bende anlamıyorum herkeste ayni heralde
Retina Sonmez3334 bazı insanların iç karnı geniş olmazmış o yüzden hemen dışarı verirmiş benimde hep öyleydi direk karnım çıktı.
Sonmez3334 Retina ama sinir bozucu ya ben 7 aylikken gobegim belirgin olsun isterdim ama erken cikti😏
Ravza123 Deletedmom47 canım benim de Karnım bir yaygın bir dik genellikle yürüyünce yorulucaksin diklesiyor sertlesiyor ama yatınca sürekli yaygın oluyor 😊
Elcnerdgn Aynı problem bende de var herkes gazdandır diyor nerdeyse dışarda hamile olduğuma kimse inanmicak ☺
Cskn_025 32 haftaya giricem bendede aynı durum var ben yemek falan derken şişkinlikten kaynaklandığını düşünüyodum 🙈