May18 Kızlar daha yenı hamileyim 7 haftalık 5-6gundur gecmeyen grıp var rapor aldım yatıyorum bugun bir oksuruk krizine girdim kasıklarım karnım agrıdı cok cok korktum aksı bsey olur mu bebege zarar gelir mi diye ne gecmeyen hastalıkmıs bu ılacsız hıc gecmıo🤕🤦♀️
Ponciginannesi_ May18 canım ben şu an 22 haftalığım. Senin gibi hamileliğin başında çok kötü hastalanmıştım. Öksürükten karnıma ağrılar giriyordu. Çok şükür birşey olmadı. Şimdi yine 10 gündür hastaydım yeni atlattım şükür. Sürekli ballı süt içip boğazını yumuşatabilirsin. Tatlı kaşığıyla pekmez atabilirsin ağzına öksürük tutunca
Cigdemveminik May18 öksürürken kasıyorz kendmizi ister istemez sancı olur oyzden bnde kusarken çok kramp girerdi korkardm ama kormma bebeğe bişey olmuyo🥰
NurseB May18 kağan kocatepe nin youtube da videosunu izle hapşırmak öksürmekle ilgili olan. Seni rahatlatacaktır
Busimss May18 hayır öksürük hapşırdığımızda ağrı girmesi bunlar bebeği etkilemiyor korkma ben bizzat doktoruma danışmıştım ☺️
May18 Ponciginannesi_ çatırt etti resmen ya kasıgıma bıcak gırdı sankı cok korkuom pekmez daha cok gıcık yapmaz mj
May18 Cigdemveminik haklısın aslında asırı kusan kisilerde belkı daha cok sıkıyor kendini ne bileyim korktum cok acemiyim bebegımı korumaya calısıom kendimce öksür öksür için dışıma cıktı
Sengul00 Bende ikinci Grip geciriyorum, kasiklarim öyle agriyor ki öksürmekten. Bol Cay icmek iyi geliyor bana
May18 Sengul00 sız kac haftalıksnz ne cayı ıcıosnz acaba aynen kasık agrım olunca daha cok korktum daha hamılelık basında boyle olursam eyvah dıom nasıl basa cıkıcam bu 9 ayla ben
Sengul00 May18 Ben Rezene Cayi iciyorum Bol Limonlu. Anliyorum Seni Canim Ama Gebelikte Hastalanma olasi daha yüksekmis, vücutlarimizi bebekleri korumak icin daha hassas oluyormus. Doktor bi danis o sana neyapcagini söyler:) Gecmis olsun cok
Pyrzefem Canim bende 6 haftalikken olmustum oyle boyle oksuruk degil bana hakiki tereyagini eritip keciboynuzu pekmeziyle gunde 3 kere icmek cok iyi gelmisti ustunede bol bol ilik su
May18 Pyrzefem cok tesekkur ederım mıdem alırsa denıcem smdı sıcak su limon bal karabiber yaptım ıyı geldi gıbı ama
canbazaysegul May18 merhaba bende 22 haftalıkken grip oldum sizin gibi çok öksüruyordum karnım kasiklarim ağrıyordu süt icmeyin balgam yapar 1 bardak ılık suyun içine 3-4 damla limon ve 1 tatlı kaşığı bal koyup için 2 kere içtim iyilestim ertesi gün gecmis olsun
spiker_anne May18 hastanede yatarken bi kadin da yatiyordu şiddetli öksürükten, öksürük bebeğe zarar vermiş ama tam ne olmuştu soramamıştım ama öksürük yüzünden olduğunu öğrenmiştim
May18 spiker_anne Sengul00 cok sukur her sey yolundaymış grip için kaldık çay ıhlamur flaan dedi öksürük de bebege zarar vermez hemen pamuk ıplıgı degıl senı ona baglayan dedi uzun yazıyorum bı gun belkı biri de okumak ister