Duyguderyaa Kızlar bakarmısınız ilk defa ovulasyom testi yaptım iki cizgi ne demek oluyor yumurtluyprmuyum😍
Bsrlmnemr Duyguderyaa resim nasıl koyuluyor bilmiyorum ama şimdi gören olunca yazarlar. Fakat ikinci çizginin koyu olması Lazım
Haree Duyguderyaa daha koyu olması hatta c çizgisinin t den koyu olması lazım. Bende 14. Gündeyim bugün tekrar silikleşti pikten sonra..
Sevdiss_17 Yarina dahada koyulasir canim adetinin kacinci gunu benim bugun 13u seninki gibi ama ben hergun degerlendirmek istemiyorum birgun bos bir gun dolu denemek istiyorum gecen ay 4 gun pes pese denedim olamdi bu ayda oyuzden hevesim kacti
Duyguderyaa Sevdiss_17 askm benm adetim 10 subattı cuma günü yumurta takibine gittim 16mm büyümüş doktor günaşırı iliiki dedi bugün kasıklarımda adet agrısı gibi agrı var diye bu testi yaptım yumurtluyormu oluyorum yani suann doktor birgün yapın birgün yapmayım dedi bizde öyle yapıyoruz suan adetimin 15.günü
Sevdiss_17 Duyguderyaa hay allah senden razi olsun yeminle 4 gun ard arda diyolar yosun tutcaktik esimle artik baymisti hic degerlendirmek bile gelmiyodu icimizden ben gun asiri deniycem gerisi allaha kalmis doktor demisse vardir bi bildgi
Sevdiss_17 Duyguderyaa canim bide bsiey sorucam ben 2 gun once cok yogun adet agrisi akinti yasadim simdide sadece sag kasigima bicak saplanir gibi oldu baska bi his yok hic akintim yok agrim yok ama yumurtlaama yarin olacak gibi test simdi ben akintimami inaniyim yoksa testemi
Duyguderyaa Sevdiss_17 Dört gün ard arda olmaz cnkü spermin tazelenmesi lazımm sen en iyisini yapıyosun inşallah biran önce gelir bebişlerimiz❤️
Duyguderyaa Sevdiss_17 onu bende bilmiyorum aynılarını bende yasıyorum kaç gündür biz en iyisi adet zamanımızı bekleyelim 😂
Duyguderyaa Haree ben eczacıya sordum çift çizgi olması yeterli dedi koyuluguna değiş çift çizgiye bakmamız gerekşyormuş bilmiyorum ben işk defa yaptım muhtemelen yumurtluyorum cnkü kasıklarım agrıyor adet agrısı gibi
Sevdiss_17 Haree ben yumurtlaamdan 14 gun sonra sandim adetten 14 sonrasysa yumurtlama oluyor ozaman kusura bakma