Yildizim umggzm53 ilk başlarda öyle oluyor. Zamanla düzene girecektir. Sürekli emzirmeye de devam et ki sarılık da olmasın. Bir de bebişler sadece acıkdıklarında emmezlermiş. Annesini özlediğinde, korktuklarında da emerlermiş. Zamanla oturacak düzen
CgdmZtrk umggzm53 acıktığı için değil emme refleksi oldugu için emmek istiyor. Ağzı boş kalmasın diye. Saatte 1 emzirip sonrasında emzik verebilirsiniz emzik sizi rahatlatır
Damlapilatin Yildizim Ayy yerim ben o anneyi özleyen bebekleri yaa yerim onları o kadar sabırsızim bi an önce olsun da sevelim
Yildizim Damlapilatin Emzirmek çok muazzam bir şey gerçekten, bebek ile göz göze gelme fırsatın oluyor konuşma fırsatın oluyor ten tene temas oluyor en önemlisi de bağlanma oluyor ❤️😊
ayseakcura umggzm53 bebek midesi yeni doğduğunda kiraz kadarmış 🥰 çok normal bence hemen acıkması bol bol emzirin bundan güzel Bişi yoktur heralde 🤷♀️
Emin_e umggzm53 benimki de oyleydi bir goguste 15 dk emdikten sonra digerine gecirin, bazen yalanci meme gibi kullanabiliyorlarmis bana da çocuk doktoru söyledi, doymuyor saniyordum.